Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Brezplačni spletni seminar sekcije kozmetikov o uporabi sodobnih digitalnih orodij ter pravnih osnov za uporabo fotografij

  • Vse o dogodku
  • Kraj: ZOOM spletna aplikacija
  • Datum: 29.11.2021
  • Ura: 16:00 - 18:30
  • Cena: Za člane OZS in njihove zaposlene brezplačno - 0,00€
  • Za ostale (cena vključuje DDV) - 50,00€

Brezplačni spletni seminar sekcije kozmetikov o uporabi sodobnih digitalnih orodij ter pravnih osnov za uporabo fotografij


Strokovni spletni seminar o uporabi sodobnih digitalnih orodij ter pravnih osnov za uporabo fotografij

Vabimo vas na zanimiv strokovni spletni seminar o uporabi sodobnih digitalnih orodij ter pravnih osnov za uporabo fotografij, namenjeno podjetjem, ki opravljajo kozmetične storitve.

Na predavanju vam bo Tamara Starič Petrović predstavila kaj pravno potrebujete, da lahko uporabljate fotografije drugih oseb pri promociji storitev. Med drugim bo predstavljen tudi osnutek soglasja oz privolitve modelov. V nadaljevanju vam bo Manca Šalehar predstavila kako, preko sodobnih digitalnih kanalov, povečati prepoznavnost in prodajo storitev (FB, Instagram,…).

Predavali bosta Tamara Starič Petrović, vodja svetovalnega centra pri OZS in Manca Šalehar, vodja marketinga v podjetju Wolt Slovenija.

Cena:    Seminar je za člane zbornice in njihove zaposlene brezplačen. Za ostale je cena 50,00€ (vključuje DDV).

Kdaj:   ponedeljek, 29.11.2021  ob 16.00 uri do predvidoma 18.30 ure

Kje:     Preko spletne platforme Zoom

Povezavo vam pošiljamo na dan dogodka, predlagamo, da se 10 min pred dogodkom pridružite na platformo.

PROGRAM  izobraževanja za člane Sekcije kozmetikov – on line preko zooma

16.00 – 16.10    

Uvodni pozdrav in aktualne aktivnosti sekcije,

 

Petra Mrhar, predsednica Sekcije kozmetikov

16.10 – 17.00

Kaj (pravno) potrebujem, da lahko uporabljam fotografije pri promociji storitev (soglasja privolitve, itd…)

 

Tamara Starič Petrović, vodja svetovalnega centra pri OZS

17.00 – 18.30    

Kako preko sodobnih digitalnih kanalov povečati prepoznavnost in prodajo (FB, Instagram, …)

 

Manca Šalehar, vodja marketinga v podjetju Wolt Slovenija

Prijava:              Udeležba na dogodku je za člane BREZPLAČNA, predhodna prijava je obvezna (klik na rdeč gumb spodaj  prijava na dogodek in ne po elektronski pošti). Vsi prijavljeni boste na dan seminarja na vaš e-naslov prejeli povezavo na spletni dogodek. Prosimo, da se prijavite 10 min pred začetkom.

 

Rok za prijavo je 28.11.2021 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Za prijavljene, ki niso člani zbornice, je kotizacijo potrebno plačati na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, številka računa: SI56 0201 3025 3606 416, Nova Ljubljanska banka, sklic: 00 200080, koda namena: OTHR, najkasneje do 25. novembra 2021. Pisne odjave so možne do 25.11.2021. Po tem terminu kotizacije ne vračamo.

Za člane OZS in pri njih zaposlene je strokovni seminar brezplačen (Potrebna le predhodna prijava.) Stroške krije Sekcija kozmetikov pri OZS.

Predavateljici:

Tamara Starič Petrović, je vodja Svetovalnega centra Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Kot svetovalka in predavateljica pokriva predvsem področji civilnega in gospodarskega prava. Poklicno pot je začela kot mlada raziskovalka in asistentka na visokošolskem zavodu, nato pa je izkušnje pridobivala v večji slovenski odvetniški družbi, kjer je svetovala in podpirala domače in tuje pravne osebe pri njihovem poslovanju v Sloveniji in EU.

Manca Šalehar je specialistka za gverilski marketing in vodja marketinga v podjetju Wolt Slovenija. Že v najstniških letih se je posvetila razvoju blagovnih znamk prek izkušnj v agencijah Propriar in F2, kjer je sodelovala s priznanimi blagovnimi znamkami, kot so Volkswagen, Spar Slovenija, Adidas, Petrol in Dana. Kasneje se preizkusila tudi v vlogi samostojne svetovalke in z nasveti pomagala številnim zagonskim podjetjem, med katerimi sta tudi Rok's peanut butter in La Popsi. Svojo marketinško prodornost pa je najbolj izkazala s svojim delom v ekipi podjetja Wolt Slovenija. Lani je namreč blagovna znamka Wolt postala prva v Sloveniji, ki je postala prepoznavna na družbenem omrežju TikTok, kjer je dosegla več kot 3,5 milijona ogledov in prevzela vodilni položaj na področju dostave hrane na slovenskem trgu.

Vljudno vabljeni!

Dodatne informacije: Vlasta Markoja: vlasta.markoja@ozs.si 030/601 689

 

Pišite nam