Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Brezplačni spletni seminar "Zeleno gradbeništvo in trajnost ter kakovost v gradbeništvu"

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Virtualno, Zoom
  • Datum: 05.05.2021
  • Ura: 14:00 - 15:30

Brezplačni spletni seminar "Zeleno gradbeništvo in trajnost ter kakovost v gradbeništvu"


Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije in Zavod za gradbeništvo (Laboratorij za polimere) vas vabi na spletni seminar "Zeleno gradbeništvo in trajnost ter kakovost v gradbeništvu" v sredo, 5. 5. 2021, ob 14. uri, preko Zooma.

Zeleni dogovor EU politike vztrajno prodira v vse države EU. Kaj to pomeni za gradbeništvo in gradbene materiale? Naravni, umetni, novi materiali in kompoziti ter njihove lastnosti. Kako prepoznati dobre smernice in izbrati prave materiale? Ali novo, »zeleno« prinaša spremembe? Prednosti in slabosti? Odgovori na vprašanja udeležecev.

Predavateljica:
Dr. Branka Mušič, ZAG – Ima že skoraj 20-letne izkušnje v razvoju in proizvodnji materialov v različnih industrijskih panogah. S soavtorji je izumila 5 inovacij, ki jih je tudi patentno zaščitila, in vsa so na področju naprednih materialov. Je prejemnica številnih priznanja za najboljše inovacije. Vsi izumi se štejejo za izjemne družbeno-ekonomske dosežke. Trenutno deluje na Zavodu za Gradbeništvo, ki je vodilni inštitut na področju gradbeništva v Sloveniji.


Udeležba je brezplačna. Potrebna je predhodna spletna prijava, ker je število mest omejeno.

Rok prijave: Do ponedeljka, 3. 5. 2021.

Dodatne informacije: Edina Zejnić, t. 01 58 30 586, edina.zejnic@ozs.si

Vljudno vabljeni!