Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Brezplačno usposabljanje o standardih DOSTOJNEGA DELA

  • Vse o dogodku
  • Kraj: ZOOM spletna aplikacija
  • Datum: 23.05.2022
  • Ura: 09:00 - 10:30

Brezplačno usposabljanje o standardih DOSTOJNEGA DELA


Usposabljanje na temo dostojnega dela izvajamo z namenom promocije dostojnega dela, ozaveščanja o vidikih dostojnega dela in kot podpora zagotavljanju dostojnega dela.

dostojno delo OZS

Usposabljanje poteka v okviru projekta Dostojno delo, ki ga izvaja Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, skupaj z Zavodom RS za zaposlovanje, Inštitutom za razvoj družbene odgovornosti (IRDO) in norveškim partnerjem NAV Norge (Norveški zavod za zaposlovanje). Projekt financira EEA in Norway Grants preko Innovation Norway v višini 82,1%.

Namen projekta je dvig ozaveščenosti strokovne in splošne javnosti in drugih deležnikov na trgu dela na temo dostojnega dela, implementacija koncepta Dan za dvojnika („Duo day“) kot podpora zaposlovanju dolgotrajno brezposelnih oseb in izvedba programov usposabljanja javnih uslužbencev in delodajalcev za zagotavljanje pogojev dostojnega dela ter zaključna konferenca, s predstavitvijo rezultatov projekta.

Usposabljanje na temo dostojnega dela izvajamo z namenom promocije dostojnega dela, ozaveščanja o vidikih dostojnega dela in kot podpora zagotavljanju dostojnega dela.

CILJI USPOSABLJANJA:

  •  Predstaviti najpomembnejše standarde Mednarodne organizacije dela
  •  Predstaviti kako te standarde uveljavljamo v Sloveniji
  •  Spoznati kje dostopamo do virov na temo dostojnega dela

NAMEN USPOSABLJANJA:
Promocija in ozaveščanje o standardih dostojnega dela v Sloveniji

Udeleženci po končanem usposabljanju prejmejo certifikat o sodelovanju na usposabljanju na temo standardov dostojnega dela.

Izvajalka: Mag. Maja Rigač
maja
Je svetovalka na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, kjer pokriva področje zastopanja gospodarskih interesov obrti in podjetništva na nacionalni in EU ravni ter vodja večih slovenskih in evropskih projektov s področja socialnega dialoga in delovno-pravne zakonodaje. Soavtorica vsakoletnih zahtev slovenske obrti in podjetništva ter številnih člankov v reviji Obrtnik podjetnik. Bila je tudi namestnica člana Ekonomsko-socialnega sveta in članica pogajalske skupine za sklenitev Socialnega sporazuma.


Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA. Obvezna je predhodna spletna prijava (na dnu te strani).
V primeru odjave le-to prosim sporočite. Kontakti spodaj.
 
Kontakti:
(01) 58 30 807, maja.rigac@ozs.si ali (01) 58 30 504, izobrazevanje@ozs.si

Vljudno vabljeni!