Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Ekskluzivni WEBINAR z mag. IVANOM SIMIČEM "Katere ukrepe iz megakorona zakona za zajezitev epidemije COVID-19 lahko gospodarstvo uporabi za omilitev njenih posledic?«

  • Vse o dogodku
  • Kraj: spletno predavanje
  • Datum: 06.05.2020
  • Ura: 10:00 - 11:30
  • Cena: Za člane OZS je seminar BREZPLAČEN - 0,00€
  • Za ostale udeležence je cena seminarja 39 eur + ddv - 47,58€

Ekskluzivni WEBINAR z mag. IVANOM SIMIČEM "Katere ukrepe iz megakorona zakona za zajezitev epidemije COVID-19 lahko gospodarstvo uporabi za omilitev njenih posledic?«


Čas je za hitro in učinkovito spopadanje z izzivi korona krize. Na ekskluzivnem posvetu z vodilnim davčnim svetovalcem in članom delovne skupine za pripravo protikorona zakonodaje vam bo Mag. Ivan Simič predstavili vsebino že sprejetega Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omejitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (ZIUZEOP) kot tudi spremembe le-tega. Podal bo praktične napotke za doseganje glavnega cilja, to je omilitev posledic epidemije COVID-19 v gospodarstvu. Z webinarjem želimo še podrobneje obrazložiti najobširnejši zakon od vseh veljavnih v R Sloveniji, v prav posebnih okoliščinah epidemije, ki je ves svet pahnila v neko povsem novo situacijo, ko so se zaprle meje in vsak država se na svoj način bori proti tej bolezni, ki je nevarna za ljudi in še posebej vpliva na gospodarstvo v mikro in malih podjetjih.

korona nm

Tema posveta:

- poglavitni ukrepi megakorona zakona za državljane in gospodarstvo
- določila  zakona in popravki le-tega
- ukrepi za samostojne podjetnike oz. d.o.o.-je in pogoji za uveljavitev
- kriteriji za vračila (kaj, kdaj, kako)
- izpuščene kategorije iz prvega paketa in novi ukrepi zanje
- način uveljavljanja posameznih nadomestil in usmeritve podjetjem, kam in na kakšen način pošljete vloge, popravke, spremembe
- odgovori na vprašanja (lahko nam jih pošljete vnaprej ali jih boste zastavili v »chatu«)
 
Izkoristite ekskluzivno priložnost za vprašanja davčnemu svetovalcu, ki sodeluje v delovni skupini vlade za pripravo paketa zakonodaje! Vaša vprašanja pošljite na e-naslov: ksenija.klobucar@ozs.si

Ivan Simič

Mag. Ivan Simič je davčni svetovalec, ki se že več kot 30 let ukvarja z davki. V svoji poslovni karieri je uspešno pomagal mnogim podjetnikom in obrtnikom v posebnih primerih na področju davkov. Med drugim je mag. Simič nekdanji generalni direktor Davčne uprave Republike Slovenije, nekdanji svetovalec ministra za finance Republike Srbije in nekdanji direktor Davčne uprave Republike Srbije. V letih 2005 in 2006 je bil član vladne skupine za izvedbo reforme davčnih predpisov v Sloveniji. S svojim drugačnim pristopom in idejami je v veliki meri prispeval k modernizaciji dela davčne uprave tako v Sloveniji kot v Srbiji, kjer je bil leta 2013 razglašen za reformatorja leta v srbski davčni upravi. V Sloveniji pa je znan predvsem po uvedbi informativnega izračuna dohodnine, uvedbi virtualne davčne svetovalke VIDE, ukinitvi upravne takse v davčnih zadevah in po spremembi odnosa davčne uprave do davčnih zavezancev v času, ko je vodil DURS. Je tudi direktor v svojih podjetjih, aktivni davčni svetovalec in odgovorni urednik revije Denar, v kateri objavljajo novosti na področju davkov, kot tudi primere iz prakse in seveda sodbe sodišč v davčnih zadevah. Sodeloval je v več kot 1.000 davčnih postopkih.

simič logo


Izkoristite ekskluzivno priložnost za vprašanja davčnemu svetovalcu, ki sodeluje v delovni skupini vlade za pripravo paketa zakonodaje!

Prijave: Preko spletne prijavnice na dnu te strani

Kontakt OOZ Novo mesto:
telefon 07 3371 580 ali ksenija.klobucar@ozs.si

Druge informacije:

ZA ČLANE OZS KOTIZACIJE NI, UDELEŽBA NA WEBINARJU JE BREZPLAČNA!

Za nečlane in zunanje udeležence znaša kotizacija 39,00 € + DDV na udeleženca.

Kotizacijo nečlani poravnajte pred dogodkom na OOZ Novo mesto, Foersterjeva 10,  8000 Novo mesto, TRR št. SI56 0297 0001 0183 225, sklic na: SI00 06052020. Račun boste udeleženci (nečlani) prejeli po izvedbi posveta.

Izvedba:
Dan pred izvedbo, 5. 5. 2020, boste prijavljeni prejeli povezavo za vključitev v webinar, preko katerega boste lahko prisluhnili in aktivno sodelovali. Vsi udeleženci boste prejeli tudi dostop do posnetka posveta.

Vljudno vabljeni!

Pišite nam