Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Izpolnjevanje zahtev novih gradbenih predpisov - sejem MEGRA 2020

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Pomurski sejem d.d., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona
  • Datum: 27.03.2020
  • Ura: 10:00 - 12:00

Izpolnjevanje zahtev novih gradbenih predpisov - sejem MEGRA 2020


Cilj seminarja je ponuditi podjetjem in vsem drugim obiskovalcem sejma MEGRA konkretne informacije o novostih, ki jih prinaša nova gradbena zakonodaja, predvsem Gradbeni zakon. Predavanje je namenjeno izvajalcem gradbenih del, zaključnih gradbenih del in instalacij ter proizvajalcem gradbenih materialov, ter vsem, ki jih navedena tematika zanima. VABLJENI!

Izpolnjevanje zahtev novih gradbenih predpisov

Težave gradbenih izvajalcev, obrtnikov in inštalaterjev pri vzdrževanju, rekonstrukcijah in novogradnjah - in kako jih reševati oziroma preprečiti


Predavateljica
Aleksandra Velkovrh, dipl. gr. ing. spec. javn. uprav., zaradi bogatih delovnih izkušenj ve katere vsebine novega gradbenega zakona so pomembne za obiskovalce sejma, zato jih bo na zanimiv način in s praktičnimi primeri razumljivo predstavila udeležencem seminarja.
Izhaja iz gradbeno obrtniške družine, poklicno pot je začela kot gradbena inženirka na gradbiščih, nato je bila na občini svetovalka župana za okolje in prostor, bila je gradbena inšpektorica, vodila je medobčinski inšpektorat, vodila je kabinet na Generalnem sekretariatu Vlade RS, izvajala investicije na Ministrstvu za pravosodje, vodila Inšpektorat RS za okolje in prostor, je predavateljica in avtorica prispevkov.

 
 
KOTIZACIJA
Brezplačno. Obvezne so prijave udeležencev.
 
POGOJI PRIJAVE IN ODJAVE
Prijavite se lahko preko spletne prijavnice, najkasneje do 25.3.2020 oziroma do zasedbe prostih mest.  Morebitne odjave nam lahko sporočite na naslov janko.rozman@ozs.si, najkasneje en dan pred dogodkom.
 
DODATNE INFORMACIJE
Janko Rozman, janko.rozman@ozs.si, telefon: 01/ 5830 540, 031 347 201