Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Kaj se dogaja z MOJIM FOKUSOM?

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Zoom
  • Datum: 18.10.2021
  • Ura: 10:00 - 12:30
  • Cena: Članska cena / osebo: 30 EUR + 22% DDV - 36,60€
  • Nečlanska cena / osebo: 60 EUR + 22% DDV - 73,20€

Kaj se dogaja z MOJIM FOKUSOM?


Zakaj imam občutek, da sem v podganji dirki? Zakaj mislim, da sem jaz odgovorna / odgovoren za vse? Od kod mi občutek nesigurnosti? Ne zmorem, ne znam izskočiti iz tega vlaka nervoze, razočaranja, zaskrbljenosti in strahu. Kdo bom, če ne naredim nič zase? Ali bi mi verjeli, če vam povem, da je zadeva preprosta in rešljiva? Kako in na kakšne načine, delim z vami na tri urni delavnici o vašem fokusu. Na delavnico lahko pridete skeptični ampak, bodite odprti za nova znanja. Naučim vas kako postanete sam svoj motivator!

INTERAKTIVNA DELAVNICA, KI MI BO POMAGALA NAČIN KAKO OSTANEM FOKUSIRAN/A:

-  Kako naj se fokusiram? Kako naj izkoristim svoje misli sebi v prid?
-  VAJA-Moj ZAKAJ- moja namera
-  Zakaj sem v coni udobja?
-  VAJA-Kakšna so moja prepričanja nameni pomembnih življenjskih področjih?
-  VAJA- Sprememba teh prepričanj skozi pisanje lastnih povedi oziroma afirmacij
-  Kam me vodijo moje misli-pomen zakona privlačnosti
-  Kako delujejo moje misli?
-  5 VAJ- za ohranjanje fokusa
-  Primeri iz prakse za ohranjanje fokusa

Predavateljica:

ARMINA DŽAFIĆ
Armina Džafič, podjetnica od leta 1999. Takrat je bila mlada podjetnica, mlada mamica in mlada soproga. No, tudi sedaj je 'mlada'.:--)

Poslovno življenje ji je ustvarilo veliko nemira. Zato popolnoma razume kako je, ko si v strahu, ko občutiš nemoč, ko imaš napade tesnobe, ko se v tebi nabirata jeza in zamera in, ko misliš, da si deklica za vse.
Po 16-ih letih vodenja lastnega dnevnega bara si je rekla "dovolj je". Gostinstvo nikdar ni bil njen sanjski poklic, kljub temu, da je bila sama "šefica".  V svojem podjetju je bila računovodja, kadrovnica, zadolžena za marketing in naročila, natakarica, občasno snažilka itd.
Posledica dolgotrajnega stresa, je bila njena bolezen leta 2016. Ta ji je odprla povsem novo okno v svet. Od takrat naprej, dela na sebi.
Danes je mirna znotraj sebe, ponosna nase, rada se ima, stoji močno v svojem stebru, vem kdo je, ima odlično samopodobo. Bolje razume sebe in vse kar je okoli nje. V svojem poslanstvu redno predava, vodi skupinske podporne coachinge, izvaja coaching  1/1, je mentorica odraslim in otrokom. Vodi podjetniške krožke na dveh osnovnih šolah, sodeluje z Ljudsko Univerzo, točko SPOT, razvojnimi agencijami kot sta Ragor in Sora ... V letu 2020 je bila ambasadorka gibanja Spremembe vredna, katerega je ustanovila Tanja Skaza.
Živi svoje poslanstvo. In njeno poslanstvo je, pokazati tudi vi vam, da vi to zmorete.

Čas: 3 šolske ure

Spletna prijava je obvezna.

Prosimo, da izpolnite spletno prijavo na dogodek, ki jo najdete na dnu te strani.
Plačilo kotizacije / udeleženca: Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom seminarja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Celovška 71, 1000 Ljubljana, številka: 02013-0253606416 (NLB) Sklic: 00 200035 - davčna številka. Namen plačila: OTHR.

Prosimo, da potrdilo o plačilu pošljete na e-naslov izobrazevanje@ozs.si.

Pisne odjave poslane na izobrazevanje@ozs.si upoštevamo do 2 dni pred dnevom izobraževanja, sicer zaračunavamo 20 % kotizacije. V primeru, da odjave ne sporočite, kotizacijo zaračunamo v celoti.

V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

Dodatne informacije:  izobrazevanje@ozs.si, 01 5830 553, Svetovalni in izobraževalni center OZS

Vljudno vabljeni.

Pišite nam