Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Kako postati uspešnejši SLIKOPLESKAR?

  • Vse o dogodku
  • Kraj: OOZ Domžale, Šaranovičeva 21C, Vir, 1230 Domžale
  • Datum: 11.02.2022
  • Ura: 09:00 - 13:00

Kako postati uspešnejši SLIKOPLESKAR?


-

Sekcija slikopleskarjev pri OZS je s partnerji pripravila regijska izobraževanja za slikopleskarje, ki bodo s pridobljenimi znanji lažje in bolje opravljali svoje delo - tokrat na OOZ Domžale dne 11.2.2022 od 9 ure dalje. Slikopleskarjem bodo predstavljene dolgoletne izkušnje, da bodo sami reševali vsakodnevne težave pri delu. Partnerji v projektu so:

slikopleskar

Tako bodo različni predavatelji pripravili pojasnila o naslednjih tematikah (urnik).

Usposabljanja se bodo, skladno z navodili za varno delo v razmerah Covid-19, izvajala v skupinah do največ 15 udeležencev. Tudi zato bomo ta usposabljanja izvajali po regijah. Tokrat se bomo srečali v Domžalah - v petek, 11.2.2022 od 9 ure dalje v prostorih OOZ Domžale, na naslovu Šaranovičeva 21C, Vir, 1230 Domžale. Usposabljanje bo trajalo 3 ure, predavatelji bodo na razpolago tudi za vprašanja.
Udeležencem bodo primeri dobrih praks prikazani tudi praktično - in za uspešno sodelovanje bodo udeležencem predani tudi certifikati, ki bodo za kakovostno izvedbo pomembno vodilo novim in tudi obstoječim strankam.
Za sodelovanje na dogodku se je potrebno prijaviti. Vstop na dogodek je mogoč le ob izpolnjevanju PCT pogoja. Na dogodku je potrebno spoštovati navodila glede preprečitve širitve virusa Covid-19.
  • Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.
  • Pisne odjave je potrebno poslati na igor.pipan@ozs.si  najkasneje do 2 dni pred začetkom usposabljanja.
  • Seminar bo organiziran za minimalno 7 udeležencev.
  • V primeru prenizkega števila prijav do 2 dni pred izvedbo si pridržujemo pravico do odpovedi.Dodatne informacije: izobrazevanje@ozs.si, 01 5830 568.
Pišite nam