Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

MOS 2019: BREZPLAČNO: Kako hitro in enostavno PRODATI SVOJE TERJATVE ter na kaj vse morate misliti v postopku izterjave dolžnikov?

 • Vse o dogodku
 • Kraj: Celjsko sejmišče, Dečkova cesta 1, 3000 Celje, dvorana CELJANKA
 • Datum: 11.09.2019
 • Ura: 10:00 - 12:30

MOS 2019: BREZPLAČNO: Kako hitro in enostavno PRODATI SVOJE TERJATVE ter na kaj vse morate misliti v postopku izterjave dolžnikov?


OZS vas v sodelovanju s podjetjema Hiveterminal ter Bisnode vabi na izobraževanje, na katerem boste izvedeli, kako najlažje in najhitreje do svežega kapitala ter na kaj vse morate misliti v postopku izterjave dolžnikov in zakaj je učinkoviteje, da poslovanje potencialnih in obstoječih poslovnih partnerjev redno preverjate.Hive Bisnode mozaik podjetnih svetovalni center LOGO


Zaradi velikega zanimanja za tematiko faktoringa
vas Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v sodelovanju s podjetjem Hiveterminal in Bisnode
vabi na izobraževanje:

KAKO HITRO IN ENOSTAVNO PRODATI SVOJE TERJATVE ter
NA KAJ VSE MORATE MISLITI V POSTOPKU IZTERJAVE DOLŽNIKOVSvetovalni in izobraževalni center OZS
 

Mnogi se srečujete z dolgimi plačilnimi roki, zaradi katerih se morate ukvarjati z iskanjem svežega kapitala in zamudnimi obiski bančnih poslovalnic, namesto, da bi se osredotočili na posel. V Sloveniji podjetniki in obrtniki pogosto čakajo na plačilo računov več kot 30 dni, včasih celo krepko čez zakonsko določeno mejo 60 dni. Rešitev, s katero lahko do svežega kapitala dostopate kar iz udobja vašega doma ali pisarne, vam bodo predstavili strokovnjaki podjetja Hiveterminal. 

Program predavanja Hiveterminal:

 • likvidnostne težave, ki pestijo mala in srednja podjetja
 • različne rešitve likvidnostnih težav (krediti, lizing, faktoring)
 • kako s prodajo terjatev hitro do svežega kapitala
 • prednosti in rešitve platforme Hiverminal
 • primer prodaje fakture prek www.hiveterminal.com

Program predavanja Bisnode:

 • kratka predstavitev Bisnode in podjetja Solvis, hčerinskega podjetja Bisnode d.o.o.
 • storitev Solvisa (zunanja izterjava)
 • predsodni in sodni postopki
 • pomen pomembnosti preverjanja poslovnih partnerjev in dobaviteljev

Predavatelja:

 • Matjaž Gačnik iz Hiveterminal in
 • Klementina Zupančič Maver iz podjetja Solvis, ki je hčerinsko podjetje Bisnode d. o. o., bo na dogodku predavala o predsodnih in sodnih postopkih izterjave in se na praktičnih primerih iz svoje dolgoletne prakse delovanja z neplačniki dotaknila tudi te velikokrat spregledane problematike uspešnega poslovanja vsakega podjetja. Skupaj boste tako poskušali razbiti mite o terjatvah in obenem preverili osnove o pomembnosti preverjanja poslovnih partnerjev in dobaviteljev.

Gostja na predavanju bo ga. ALENKA BROZOVIČ iz Zeus Davki in Računovostvo, ki bo predavala o tematiki: “Popravki terjatev - vpliv na poslovni izid.”
Alenka Brozovič, samostojna računovodja in vodja skupne v ZEUS davki in računovodstvo d.o.o. Predavateljica s 15 letnimi izkušnjami na področju davkov in računovodstva.  Samostojna računovodkinja kot tudi predavateljica in mentorica start upom v programih: Poslovni angeli – Bootcamp, Zavod mreža podjetništva, Spirit, Zavod za zaposlovanje, ZEUS program mentorstva.

 

Prijava:

Prosimo, da izpolnite spletno prijavo na dogodek.
Z oddajo prijave dovoljujete vpis v seznam udeležencev in soglašate, da lahko OZS posreduje vaše osebne podatke Hiveterminalu ter Bisnode, kot soorganizatorjem dogodka. Hiveterminal in Bisnode bosta obdelavala osebne podatke v skladu z Izjavo o varovanju zasebnosti

V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

Prijavljeni prejmete na dan dogodka brezplačno vstopnico za vstop na sejmišče, ki jo prevzamete na okencu OZS na blagajni glavnega vhoda Celjskega sejmišča.


DODATNE INFORMACIJE:
(01) 58 30 553; 051 / 301 - 735, Jana Golić

Svetovalni in izobraževalni center OZS
jana.golic@ozs.si

Vljudno vabljeni!


Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Hiveterminal
Bisnode

Pišite nam