Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

MOS 2019: BREZPLAČNO: V družbi uspešnih – Kako uspešno poslovati na trgih Alpe Adrie in kako najti poslovne partnerje v tujini?

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Celjsko sejmišče, Dečkova cesta 1, 3000 Celje, Modra dvorana
  • Datum: 12.09.2019
  • Ura: 10:00 - 11:30

MOS 2019: BREZPLAČNO: V družbi uspešnih – Kako uspešno poslovati na trgih Alpe Adrie in kako najti poslovne partnerje v tujini?


V plenarnem delu BREZPLAČNEGA dogodka z naslovom »V družbi uspešnih«, bodo uspešna slovenska podjetja (KGL d.o.o., Lotrič Meroslovje d.o.o. itd.) predstavila uspešen vstop na trge regije Alpe Adrie, praktične vidike iskanja novih poslovnih partnerjev v tujini in izzive uspešne prodaje izdelkov v tujini ter predstavljene bodo storitve za podjetja, ki jih financira država za potencialne in obstoječe izvoznike za učinkovito poslovanje. Drugi del dogodka je namenjen B2B – dvostranskim individualnim sestankom med podjetji.

een
 
 
MEDNARODNO POSLOVNO SREČANJE – Za nova poslovna partnerstva
 

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije in Advantage Austria Ljubljana ter partnerji v okviru projekta Enterprise Europe Network organizirajo v okviru 52. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju tradicionalno Mednarodno poslovno srečanje z naslovom "Uspešno v Sloveniji", ki bo potekalo v četrtek, 12. 9. 2019, s pričetkom ob 10. uri, v Modri dvorani celjskega sejmišča.
Organizatorji letos pričakujejo več kot 200 udeležencev iz več kot 7 držav ter 450 individualnih sestankov med podjetji na dogodku.

Brezplačno mednarodno poslovno srečanje ponuja številne priložnost malim in srednje velikim podjetjem za promocijo podjetja, povezovanje, mreženje, pridobitev novih poslov, novih poslovnih priložnosti, izmenjavo izkušenj in razvijanje idej o novih projektih za izvedbo s tujimi podjetji iz regije Alpe Adria.


Dogodek je namenjen podjetjem, ki delujejo na področju: gradbeništva, elektro industrije, elektronike in mehatronike, avtomatizacije in merilne tehnike, raziskav, razvoja, prenosa tehnologij, strojev za obdelavo in oblikovanje kovin in orodij, kovinske industrije, obnovljivih virov energije, lesne industrije, plastike, živilske industrije, turizma in logistike ter transporta. Dogodek je namenjen tudi start up podjetjem, ki lahko predstavijo inovativno idejo ali produkte za podjetja.

Udeležence dogodka bodo v uvodnem delu pozdravili Branko Meh, predsednik OZS in Stefano La Croce, namestnik direktorja ADVANTAGE AUSTRIA Ljubljana ter Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo.


Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava do 9. 9. 2019
 

PRIJAVA
 

Kako uspešno vstopiti na trge regije Alpe Adria?
- Marko Lotrič, direktor podjetja Lotrič Meroslovje d.o.o.


Kakšni so praktični vidiki iskanja novih poslovnih partnerjev v tujini?
Izzivi uspešne prodaje izdelkov v tujini?

- Bojan Železnik, direktor podjetja KGL d.o.o.
Uspešno poslovanje v Sloveniji: Izkušnje in anekdote

- Klaus Schuster, management svetovalec in avtor


11.30-12.30 Hladno-topli bife in mreženje

Udeleženci za vstop na sejmišče dvignejo karto na okencu OZS na glavni blagajni.


OPOZORILO:
V primeru, da prijavljeni prevzame vstopnico za sejem, vendar se dogodka B2B ne udeleži, se mu cena prevzete vstopnice naknadno zaračuna.

Dodatne informacije:
- Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Edina Zejnić, t. 01 58 30 586, edina.zejnic@ozs.si
 

Vabljeni!
 
B2B
 
         
       
Pišite nam