Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Obisk podjetja Elektromaterial Lendava d.o.o., 4. april 2024

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Elektromaterial Lendava d.o.o., Kolodvorska ulica 8, 9220 Lendava
  • Datum: 04.04.2024
  • Ura: 10:00 - 16:00

Obisk podjetja Elektromaterial Lendava d.o.o., 4. april 2024


Ob svoji 60 obletnici ustanovitve vabi podjetje ELEKTROMATERIAL LENDAVA d.o.o. člane Obrtno podjetniške zbornice Slovenije na predstavitev svojih izdelkov in podjetja. Obisk podjetja poteka v sodelovanju s Sekcijo elektro dejavnosti pri OZS.

Za člane OZS brezplačni dogodek bo potekal v četrtek, 4. aprila 2024, na lokaciji podjetja Elektromaterial Lendava d.o.o., Kolodvorska ulica 8, 9220 Lendava

 

POTEK DOGODKA

10:00 – 10:15                     Zbor udeležencev (sejna soba)

10:15 – 10:45                     Uvodni nagovor – direktor podjetja g. Branko Fijok

10:45 –11:45                     Predstavitev podjetja in izdelkov – direktor razvoja trgov g. Radovan Žerjav

12:00 – 13:00                     Voden ogled proizvodnje stikal in vtičnic

13:15 – 16:00                     Obisk razglednega stolpa VINARIUM,

                                             pogostitev  - Hiša vina CUK ter mreženje udeležencev
 

Udeleženci dogodka boste lahko obiskali proizvodne prostore podjetja Elektromaterial Lendava d.o.o. in se seznanili z vsemi tehnološkimi postopki, ki obsegajo proizvodnjo stikal in vtičnic. Tako se boste seznanili s proizvodnjo plastičnih (termoplasti, duroplasti) delov, s proizvodnjo štancanja kovinskih delov, avtomatizirane montaže sestavnih delov in pakiranja ter orodjarno. S tem boste celovito spoznali proizvodnjo stikal in vtičnic, ki v Prekmurju poteka že 60 let. Na voljo vam bodo tudi strokovni sodelavci iz razvoja za vsa tehnična vprašanja.

 

Predstavili bomo tudi nove produkte – stikala na dotik, za katera smo konec 2023 prejeli nagrado BIG SEE Product Design Award Winner. Pripravljene imamo še druge novost, ki pa vam jih bomo predstavili ob obisku tovarne.

 

Prijave na za člane OZS brezplačni dogodek zbira Sekcija elektro delavnosti pri OZS do ponedeljka, 25.03.2024 oziroma do zasedenosti mest.

Ob zadostnem številu prijavljenih bo Sekcija elektro dejavnosti pri OZS organizirala tudi prevoz (zbirna mesta: LJ – CE – MB) , o čemer boste s  povratnim mailom obveščeni naknadno.

Vljudno vabljeni !