Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Od ideje do uspešnega projekta: Odklenite potencial nepovratnih sredstev in ugodnih kreditov

 • Vse o dogodku
 • Kraj: Spletna delavnica - ZOOM
 • Datum: 24.05.2024
 • Ura: 08:30 - 11:00
 • Cena: 60,00 € + 22 % DDV / udeleženca - 73,20€
 • 30,00 € + 22 % DDV / udeleženca člana OZS - 36,60€

Od ideje do uspešnega projekta: Odklenite potencial nepovratnih sredstev in ugodnih kreditov


Pridružite se nam na intenzivni ZOOM delavnici, kjer bomo skozi interaktivno učenje in študije primerov dosedanjih javnih razpisov razkrili, kako svoje ideje pretvoriti v zmagovalne projekte. Odkrijte ključne strategije in orodja za uspešno prijavo na javne razpise za nepovratna sredstva in ugodnejše kredite. Nadgradite svoje veščine in znanje ter povečate možnosti za pridobitev financiranja vašega projekta.

Investicija v vašo prihodnost:   
spletna delavnica in možnost kasnejšega personaliziranega 1na1 svetovanja


Vsebina delavnice:
 1. "Od ideje do prijave: Oblikovanje projektnega predloga" - Kako svoje ideje strukturirati v učinkovite projektne predloge, ki izstopajo na razpisih.
 2. "Finančni načrt kot ključ do uspešne prijave" - Priprava finančnega načrta, ki zadosti zahtevam razpisov in poveča vaše možnosti za uspeh.
 3. "Razumevanje razpisne dokumentacije: Priprava na zmago" - Kako analizirati in se odzvati na zahteve razpisne dokumentacije s ciljem optimizacije vaše prijave.
 4. "Poročanje in evaluacija: Zagotavljanje skladnosti in uspešnosti črpanja sredstev" - Naučite se, kako napisati poročila, ki demonstrirajo učinkovitost vašega projekta.
 5. "Strategije promocije projekta in razširjanja rezultatov" - Kako uporabiti rezultate in uspehe vašega projekta za izboljšanje možnosti na prihodnjih razpisih.
 6. "Aktualni in prihodnji razpisi: Kako jih najti in se uspešno prijaviti" - Strategije za iskanje razpisov in pripravo prijav, ki maksimizirajo vaše možnosti za uspeh.
 7. "Q&A: Reševanje vaših specifičnih izzivov" - Priložnost za pridobitev odgovorov na vaša specifična vprašanja glede prijav na razpise in izboljšanje vaše pripravljenosti.
Predavatelja:
Nina Sega, Vodja Razpisov in projektne pisarne pri Eudace d.o.o.
Matej Voršnik, Vodja marketinga in prodaje pri Eudace d.o.o.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za napredovanje vašega projekta in organizacije. Mesta so omejena, zato zagotovite svoje mesto danes!
Prijavite se zdaj!

Veselimo se srečanja z vami in skupnega korakanja po poti do vašega projektnega uspeha!

- - - - - - -

Spletno izobraževanje je plačljivo.
Obvezna je predhodna spletna prijava, ki jo najdete na dnu te strani.


Člani / Nečlani:
Plačilo kotizacije / udeleženca:
Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom seminarja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Celovška 71, 1000 Ljubljana, številka: 02013-0253606416 (NLB) Sklic: 00 200035 - davčna številka. Namen plačila: OTHR. Prosimo, da potrdilo o plačilu pošljete na e-naslov izobrazevanje@ozs.si


Pisne odjave poslane na izobrazevanje@ozs.si upoštevamo do 24 ur pred izvedbo izobraževanja, sicer zaračunavamo 100 % kotizacijo. V primeru, da odjave ne sporočite, kotizacijo zaračunamo v celoti. Webinar se NE snema.

V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

Dodatne informacije: Svetovalni in izobraževalni center OZS, izobrazevanje@ozs.si, 01 5830 504, Svetovalni in izobraževalni center OZS

Vljudno vabljeni!