Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Seminar "Spremembe davčne zakonodaje v letu 2020 ter priprava na letno poročilo in davčni obračun za 2019 "

• Vse o dogodku
  • Kraj: OOZ Radovljica, Gorenjska cesta 20, 4240 Radovljica
  • Datum: 30.01.2020
  • Ura: 09:00 - 12:00
  • Cena: Za člane OOZ Radovljica z DDV - 20,00€
  • Za ostale udeležence z DDV - 70,00€

Na seminarju boste izvedeli novosti na področju dohodnine, davka o dohodkih pravnih oseb v, o spremembah na področju DDV v letu 2020 ter o pripravi na letno poročilo in davčni obračun za leto 2019.

Iz vsebine strokovnega seminarja:
  • novosti na področju DDV v letu 2020 (spremembe v zvezi z dobavami blaga znotraj EU, verižni posli, poenostavitev za prenos blaga v skladišče v drugo državo članico EU kupcu na odpoklic, nižja stopnja DDV za e-knjige in e-gradiva, sprememba pri poročanju pošiljčnih poslov, poročanje pridobitev prevoznih sredstev iz EU, sprememba kazenskih določb in vpliv na samoprijavo)
  • novosti na področju dohodnine (obdavčitev kapitala, obdavčitev dela ter s.p.-jev), davka od dohodkov pravnih oseb (amortizacija pri poslovnih najemih, izstopna obdavčitev, spremembe pri določanju davčne osnove), davčnega postopka ter ostale novosti (delo upokojencev, itd.);
  • letno poročilo ter davčno obračun za leto 2019 (poudarki na posebnostih ter morebitnih novostih).

Predavali bosta dr. Tatjana Jovanović in mag. Tamara Prezelj

Odgovarjali bomo tudi na zastavljena vprašanja slušateljev ter poskušali odpraviti morebitne dileme, ki bi jih slušatelji v povezavi z obravnavano tematiko imeli.

Kotizacija za člane OOZ Radovljica in Tržič znaša 20,00 EUR po osebi, za ostale udeležence pa 70,00 EUR z DDV. Nakažite jo na transakcijski račun OOZ Radovljica, številka IBAN  SI56 1010 0003 8687 378, odprt pri Banki Intesi Sanpaolo d.d. . Za sklic uporabite vašo davčno številko.

Več informacij dobite pri Vesni Odar na telefonu 04 53 20 282 ali na elektronskem naslovu vesna.odar@ozs.si

Pišite nam