Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Šolanje ter praktični trening Knauf

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Knauf Insulation, d.o.o. Škofja Loka, Trata 32, Škofja Loka
  • Datum: 22.05.2019
  • Ura: 09:45 - 15:00

Šolanje ter praktični trening Knauf


Poslovni partner mnogih slikopleskarjev in tudi Sekcije slikopleskarjev, črkoslikarjev in fasaderjev pri OZS podjetje Knauf Ljubljana d.o.o. organizira predstavitev novega demonstracijsko-izobraževalnega centra v Škofja Loki in hkrati šolanje ter praktični trening s področja obdelave površin in fasadne izolacije.

Poslovni partner mnogih slikopleskarjev in tudi Sekcije slikopleskarjev, črkoslikarjev in fasaderjev pri OZS podjetje Knauf Ljubljana d.o.o. organizira predstavitev novega demonstracijsko-izobraževalnega centra v Škofja Loki in hkrati šolanje ter praktični trening s področja obdelave površin in fasadne izolacije. Šolanje bo
 
v sredo 22. maja med 10.00 in 15.00 uro
 
v prostorih demonstracijsko-izobraževalnega centra
na naslovu Knauf Insulation, d.o.o. Škofja Loka, Trata 32.
 
 
Prijave sprejemamo do torka, 21. maja.
 
Izobraževanje bo potekalo po naslednjem URNIKu:
 
ob 9:45 uri
  • zbor udeležencev pred demonstracijsko-izobraževalnim centrom v Škofja Loki
 
10:00  pozdrav udeležencem:
  • predstavnik Knauf Ljubljana d.o.o. g. Karel Schweighofer
  • predsednik sekcije slikopleskarjev, črkoslikarjev in fasaderjev pri OZS ing. Matjaž Majdič
 
10:15   Knauf Ljubljana d.o.o.
  • Obdelava površin Q1 – Q4 z prašnimi in pastoznimi materiali
  • Praktičen prikaz  - različne tehnike uporabe materialov
 
10:15   Knauf Insulation d.o.o.
  • Fasadne izolacije in izolacijske rešitve za stropove garaž, kleti
 
14:00             
Pogostitev in mreženje
 
15:00
Zaključek
 
 

Še nekaj besed o Knaufu:
Leta 1932 sta brata Alfons in Karl Knauf pridobila dovoljenje za odkopavanje nahajališč mavca v občini Schengen. Leto kasneje sta v mestu Perl zgradila prvo lastno tovarno mavca. S tem je bil postavljen temeljni kamen podjetja Knauf, ki je še danes v družinski lasti. So eden vodilnih proizvajalcev gradbenih materialov in gradbenih sistemov v globalnem merilu. Prisotni so na vseh petih kontinentih v več kot 80 državah z 220 proizvodnimi obrati in prodajnimi organizacijami.
 
Podjetje Knauf Ljubljana d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992 in danes uspešno deluje na slovenskem tržišču. Glavna dejavnost podjetja je tehnično svetovanje arhitektom, projektantom, gradbenim nadzorom, izvajalcem in trgovcem suhomontažnih sistemov. Naš portfelj obsega kakovostne proizvode in sisteme ter inovativne rešitve za gradnjo, namenjene tako profesionalnemu tržišču kot tudi končnemu uporabniku.
 
Knaufovi sistemi in proizvodi so inovativni, okolju prijazni, energijsko učinkoviti, cenovno dostopni in trajni. Zadovoljstvo strank je za nas bistvenega pomena. Oblikujejo in združujejo nas naše vrednote: humanost, partnerstvo, predanost, podjetnost in vztrajnost.
 
Knaufove tovarne proizvajajo sodobne suhomontažne sisteme, omete in pribor, toplotnoizolacijske sisteme, barve in talne sisteme ter pripadajoče stroje in orodja za vgradnjo teh izdelkov. Z vso predanostjo razvijamo, proizvajamo in dobavljamo inovativne proizvode in sisteme za gradnjo, namenjene tako profesionalnemu tržišču kot tudi končnemu uporabniku.
 
 
Vljudno VABLJENI!

  
 
Pišite nam