
SPLETNO USPOSABLJANJE HACCP ZA ZAPOSLENE
- Vse o dogodku
- Kraj: OOZ Grosuplje, spletni seminar
- Datum: 12.08.2025
- Ura: 11:00 - 13:00
- Cena: Za člane OOZ Grosuplje (brez DDV) - 50,00€
- Za člane drugih OOZ in pri njih zaposlene (cena brez DDV) - 70,00€
- Za vse ostale (brez DDV) - 70,00€
SPLETNO USPOSABLJANJE HACCP ZA ZAPOSLENE
Pričetek: 12.08.2025 ob 11:00 uri
Lokacija: Spletno izobraževanje
Izvajalec: LI-JA storitve d.o.o.
Za vas smo v sodelovanju s podjetjem LI-JA storitve d.o.o., pripravili HACCP izobraževanje. Dogodek je namenjen vsem, ki poslujete v živilski verigi – proizvajalcem, predelovalcem, trgovcem, gostincem, slaščičarjem, dostavljavcem živil in drugim, ki ste po zakonodaji dolžni vzpostaviti sistem notranjega nadzora na osnovi načel HACCP.
Kaj boste izvedeli?
- Osnove dobre higienske prakse (DHP) (osebna higiena, higiena rok, delovna obleka)
- Osnove dobre proizvodne prakse (DPP)
- Osnove čiščenja
- Razlaga in obvladovanje tveganj v procesu (KT/KKT)
- Zagotavljanje sledljivosti
Komu je izobraževanje namenjeno?
Vsem ki rokujejo z živili - tako zaposlenim kot študentom. Vsem delavcem v kuhinjah in drugih živilskih obratih.
Po zaključku izvedbe boste prejeli potrdilo o usposabljanju, ki ga potrebujete kot dokazilo, da se izobražujete ter ste usposobljeni za delo z živili. Število mest je omejeno, zato vas vabimo, da prijavo oddate čim prej.
Veselimo se vaše udeležbe in skupnega koraka k varnejši in boljši praksi ravnanja z živili!
O IZVAJALCU: Izobraževanje organiziramo s podjetjem LI-JA storitve d.o.o., ki je združen tim strokovnjakov iz področja varstva pri delu ter HACCP sistema. Prizadevajo si, da nudijo kakovostno in celovito rešitev na obeh področjih. Za opravljanje strokovnih nalog imajo pridobljena vsa potrebna pooblastila. Njihovo kompetentno in usposobljeno osebje s svojim znanjem skrbi za celovito izvedbo storitve pri naročniku. S svojo vsestransko kompetentnostjo omogočajo strankam uspešnejše in bolj ekonomično poslovanje pri nižjih skupnih stroških dela in ob izbolšanju kakovosti delovnega okolja. Izobraževanje vodi Tjaša Doblekar (univ. dipl. ing. živilske tehnologije), ki je diplomirala na Biotehniški fakulteti smer živilstvo. Ima večletne izkušnje z vzpostavitvijo HACCP sistema v različnih živilskih obratih ter inšpekcijskimi službami.
Obvezna je predhodna spletna prijava, ki jo najdete na dnu te strani in plačilo kotizacije.
Plačilo kotizacije je potrebno pred pričetkom seminarja na transakcijski račun:
- OOZ Grosuplje, Ob Grosupeljščici 1B, 1290 Grosuplje
- TRR: SI56 6000 0000 0052 160 (LON)
- Sklic: 00 06022025-davčna številka
- Namen plačila: kotizacija
- Koda namena: OTHR
Po prejemu plačila vam bomo izdali račun.
* Prijavite se lahko tudi fizične osebe, v tem primeru v okno podjetje vpišite FIZIČNA oseba, v okno davčna številka pa 0000.
Odpoved udeležbe:
- Udeležbo lahko odpoveste najpozneje tri dni pred dogodkom.
- Če udeležbo odpoveste pravočasno, vam zaračunamo 50 % kotizacije.
- V primeru neupravičene odsotnosti vam bomo zaračunali polno kotizacijo.
V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.
Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu: dogodki.grosuplje@ozs.si.
Vljudno vabljeni!
Prijava na dogodek