Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Srečanje: KLUB MLADIH PODJETNIKOV NA LOŠKEM

  • Vse o dogodku
  • Kraj: OOZ Škofja Loka, Spodnji trg 2a, 4220 Škofja Loka
  • Datum: 05.06.2019
  • Ura: 08:00 - 10:00

Srečanje: KLUB MLADIH PODJETNIKOV NA LOŠKEM


Na mladih svet stoji. Tudi v podjetništvu. Tega se zavedamo tudi na OOZ Škofja Loka, zato smo se odločili, da v okviru naše zbornice poslovno in družabno povežemo mlade, inovativne in »zagnane« podjetnice in podjetnike.

S tem namenom bi na Loškem želeli ustanoviti Klub mladih podjetnikov, kjer se bodo srečevali mladi:

  • ki so že začeli samostojno podjetniško pot ali
  • ki so vpeti v družinska podjetja oziroma
  • bodo bodoči prevzemniki podjetij svojih staršev.

Glavni namen oblikovanja kluba je pridobivanje novih znanj, mreženje, spodbujanje medsebojnega sodelovanja, spoznavanje…

V kolikor menite, da bi bilo sodelovanje v klubu zanimivo tudi za vas, vas vabimo, da se nam pridružite na našem PRVEM SREČANJU sredo, 5. junija 2019, ob 8.00 uri v veliki sejni sobi OOZ Škofja Loka (Spodnji trg 2a, 4220 Škofja Loka).

Ob jutranji kavi se bomo dogovorili glede delovanja kluba, saj si želimo, da bi bilo njegovo delo prilagojeno željam in potrebam mladih. Ponujal naj bi praktične in izobraževalne vsebine, možnost za druženje ter nadgrajevanje znanja. Srečanja, ki bi predvidoma potekala enkrat mesečno, bi bila tako obarvana z zanimivimi predstavitvami mladih podjetnikov, pa tudi že uveljavljenih podjetnikov in podjetnic ter obiski drugih znanih gostov, s katerimi bi si izmenjali dobre prakse, manjkalo ne bo niti izobraževanj in predavanj različnih vsebin.

Želimo si, da bi se klubu pridružili vsi, ki se na kakršen koli način podjetniško udejstvujejo – ne glede na panogo in kraj, iz katerega prihajajo. Tudi starost ne bo pomembna, čeprav ime kluba veleva, da se v njem združujejo mladi. Klub bo deloval pod pokroviteljstvom OOZ Škofja Loka, sodelovanje v njem pa ne bo pogojeno s članstvom v zbornici.


Potrditev prijave in dodatne informacije: Zaradi lažje organizacije srečanja, prosimo za potrditev prisotnosti do 4. junija (tel.: 04 50 60 200 ali e-naslov: ooz.sk.loka@siol.net). Prav tako smo vam na voljo za vse dodatne informacije.

Veselimo se našega prvega srečanja, saj verjamemo, da posel vzcveti skozi prijateljstvo in druženje.

Vljudno vabljeni!

Pišite nam