Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Strokovno srečanje fotografov

  • Vse o dogodku
  • Kraj: hotel Dvorec
  • Trajanje od 16.11.2019 do 17.11.2019
  • Ura: 14:31 - 12:31
  • Cena: za člane (brez ddv-ja) - 39,00€
  • za nečlane (z ddv-jem) - 150,00€

Strokovno srečanje fotografov


Napovedujemo tradicionalno strokovno srečanje fotografov z zanimivo gostjo. Predavala nam bo gospo Ana Rocha, ki bo Slovenijo obiskala posebej za nas.

Vabljeni na naše strokovno srečanje, ki bo 16. in 17. novembra 2019 v Hotelu Dvorec v Tolminu, Mestni trg 3, 5220 Tolmin. Tokrat nam bo predavala gospa Ana Roscha, ki bo Slovenijo obiskala posebej za nas in nam pripravila seminar z naslovom:

USTVARJALNI PROSTOR FOTOGRAFINJE ANE ROCHA  »fotografija je način ohranjanja spominov«
 
V soboto 16. novembra 2019
ob 13.30 do 14.00 ure kavica in registracija
ob 14.00 do 14.15  pozdravni nagovor predsenice Sekcije fotogarfov pri OZS, Katarina Podgoršek 
ob 14.30 do 16.30 :  1. del predvanja : FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKA
Predstavitev fotogarfiranja novorojenčkov na podlagi 11 - letnih izkušenj s poudarkom na varnostnem vidiku in tehničnih izzivih , s projekcijo digitalnih fotogarfij.
Priprave na fotografiranje: Kje in kako bomo fotografirali,  kakšne bodo primerne pozicije, kakšne rekvizite  bomo uporabili, kakšna bo zgodba/smiselno zaporedje fotografij
ob 16.30 do 17.00 Odmor (kavica)
ob 17.00 do 19.00 :  2 . del predvanja : FOTOGRAFIRANJE  DRUŽINE 
Predstavitev digitalnih fotografij na podlagi 15- letnih izkušenj, fotogarfiranja veselih, spontanih, tradicionalnih družinskih fotografirali s poudarkom na kretaivnih izzivih, ki so temelj za stalne zveste stranke.
Priprave na fotografiranje: Kje in kako bomo fotografirali,  kakšne bodo primerne pozicije, kakšne rekvizite  bomo uporabili, kakšna bo zgodba/smiselno zaporedje fotografij
ob 19.00 uri  Nikonov brezzrcalni sistem Z in rešitve za Portretno fotografiranje «  Andrej Korenč
 

V nedeljo, 17. novembra 2019:  od 10. 00 do 12.00 ure PREDSTAVITEV FOTOGRAFSKIH DEL IN FOTO ZGODB UDELEŽENCEV SEMINARJA

Vsak udeleženec naj prinese s seboj dve fotografiji iz obravnavane tematike, da se boste pogovarjali o vsebini, tematiki. Veseli bomo vaših fotografij in vaše želje po tehničnem in kreativnem znanju.

ANA ROCHA je otroška in družinska fotografinja, ki je svojo profesionalno pot gradila na Škotskem v Veliki Britaniji. Magistrirala je iz otroške sociologije, zaključila je več izobraževanj iz fotografije na Visoki šoli za umetnost in oblikovanje v Calgaryju v Kanadi ter se udeležila številnih delavnic s področja znanosti in umetnosti na SAIT.
Sebe vidi kot prodajalko vizualnih zgodb. Ustvarjalni proces zapolni z lastnim dojemanjem življenja, sociološkim ozadjem in svojo izkušnjo kot matere. Vsako fotografiranje otroka, družine vzame kot priložnost za foto zgodbo, saj je fotografiranje globoko vpeto v kontekst vsake družine in njihovo življenjsko zgodbo.
Misel Ane Rocha: Fotografija ni fotokopija. Fotograf je ustvarjalec slike in ne fotokopiranih del drugih uspešnih fotografov. Fotografija je orodje, s katerim se fotograf izraža in ne orodje ali naprava, za katero se skrije.
Uporabite svoje znanje in skozi fotografijo izrazite sebe.
www.anarochaphotography.com 
(vir: https://distortedbeautycommunity.wordpress.com/tag/ana-rocha-photography/)

Ana Rocha :  »To celebrate life's special moments means to capture the beauty of family connections.To turn your ordinary moments into extraordinary long last memories.« 

Kotizacija za seminar:  Za nečlane je cena 150 € (ddv je vključen).  Za člane sekcije razliko v kotizaciji plača strokovna sekcija fotografov, zato je za člane sekcije fotografov  39 € (brez ddv-ja), kjer je zajeta večerja.
Prijavo za strokovni del seminarja za sekcijo posredujte Adrijani Poljanšek preko e-pošte E: adrijana.poljansek@ozs.si, dodatne informacije: 01/58 30 826.

Za rezervacije v Hotelu Dvorec, v Tolminu pokličite 05 382 11 00.

Cene bivanja  – nočitev  z zajtrkom:
Enoposteljna soba : Standard: 45,00 eur / na sobo / noč + turistična in promocijska taksa.
Dvoposteljna soba single use:  Standard: 52,50 eur / na sobo / noč + turistična in promocijska taksa 
Superior: 58,00 eur / na sobo / noč + TPT
Dvoposteljna soba:  Standard: 71,00 eur / na sobo / noč + TPT
Superior: 78,60 eur / na sobo / noč + TPT   Zgoraj navedene cene veljajo za nočitev z zajtrkom. Doplačilo za turistično in promocijsko takso je 2,00 eura / osebo / noč. 
Za rezervacije v HOTELU DVOREC  javite s sklicem srečanje fotografov na e-pošto:info@hoteldvorec.com ali pokličite na telefonsko številko: 05 382 11 00.   Prenočišča si rezervirajte najkasneje do 9.11.2019.