Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Strokovno srečanje fotografov

  • Vse o dogodku
  • Kraj: hotel Dvorec
  • Trajanje od 16.11.2019 do 17.11.2019
  • Cena: za člane (brez ddv-ja) - 39,00€
  • za nečlane (z ddv-jem) - 150,00€

Strokovno srečanje fotografov


Napovedujemo tradicionalno strokovno srečanje fotografov z zanimivo gostjo. Predavala nam bo gospo Ana Rocha, ki bo Slovenijo obiskala posebej za nas.

Vabljeni na naše strokovno srečanje, ki bo 16. in 17. novembra 2019 v Hotelu Dvorec v Tolminu, Mestni trg 3, 5220 Tolmin. Tokrat nam bo predavala gospa Ana Roscha, ki bo Slovenijo obiskala posebej za nas in nam pripravila seminar z naslovom:

USTVARJALNI PROSTOR FOTOGRAFINJE ANE ROCHA  »fotografija je način ohranjanja spominov«
 
V soboto 16. novembra 2019
ob 13.30 do 14.00 ure kavica in registracija
ob 14.00 do 14.15  pozdravni nagovor predsenice Sekcije fotogarfov pri OZS, Katarina Podgoršek 
ob 14.30 do 16.30 :  1. del predvanja : FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKA
Predstavitev fotogarfiranja novorojenčkov na podlagi 11 - letnih izkušenj s poudarkom na varnostnem vidiku in tehničnih izzivih , s projekcijo digitalnih fotogarfij.
Priprave na fotografiranje: Kje in kako bomo fotografirali,  kakšne bodo primerne pozicije, kakšne rekvizite  bomo uporabili, kakšna bo zgodba/smiselno zaporedje fotografij
ob 16.30 do 17.00 Odmor (kavica)
ob 17.00 do 19.00 :  2 . del predvanja : FOTOGRAFIRANJE  DRUŽINE 
Predstavitev digitalnih fotografij na podlagi 15- letnih izkušenj, fotogarfiranja veselih, spontanih, tradicionalnih družinskih fotografirali s poudarkom na kretaivnih izzivih, ki so temelj za stalne zveste stranke.
Priprave na fotografiranje: Kje in kako bomo fotografirali,  kakšne bodo primerne pozicije, kakšne rekvizite  bomo uporabili, kakšna bo zgodba/smiselno zaporedje fotografij
ob 19.00 uri  Nikonov brezzrcalni sistem Z in rešitve za Portretno fotografiranje «  Andrej Korenč
 

V nedeljo, 17. novembra 2019:  od 10. 00 do 12.00 ure PREDSTAVITEV FOTOGRAFSKIH DEL IN FOTO ZGODB UDELEŽENCEV SEMINARJA

Vsak udeleženec naj prinese s seboj dve fotografiji iz obravnavane tematike, da se boste pogovarjali o vsebini, tematiki. Veseli bomo vaših fotografij in vaše želje po tehničnem in kreativnem znanju.

ANA ROCHA je otroška in družinska fotografinja, ki je svojo profesionalno pot gradila na Škotskem v Veliki Britaniji. Magistrirala je iz otroške sociologije, zaključila je več izobraževanj iz fotografije na Visoki šoli za umetnost in oblikovanje v Calgaryju v Kanadi ter se udeležila številnih delavnic s področja znanosti in umetnosti na SAIT.
Sebe vidi kot prodajalko vizualnih zgodb. Ustvarjalni proces zapolni z lastnim dojemanjem življenja, sociološkim ozadjem in svojo izkušnjo kot matere. Vsako fotografiranje otroka, družine vzame kot priložnost za foto zgodbo, saj je fotografiranje globoko vpeto v kontekst vsake družine in njihovo življenjsko zgodbo.
Misel Ane Rocha: Fotografija ni fotokopija. Fotograf je ustvarjalec slike in ne fotokopiranih del drugih uspešnih fotografov. Fotografija je orodje, s katerim se fotograf izraža in ne orodje ali naprava, za katero se skrije.
Uporabite svoje znanje in skozi fotografijo izrazite sebe.
www.anarochaphotography.com 
(vir: https://distortedbeautycommunity.wordpress.com/tag/ana-rocha-photography/)

Ana Rocha :  »To celebrate life's special moments means to capture the beauty of family connections.To turn your ordinary moments into extraordinary long last memories.« 

Kotizacija za seminar:  Za nečlane je cena 150 € (ddv je vključen).  Za člane sekcije razliko v kotizaciji plača strokovna sekcija fotografov, zato je za člane sekcije fotografov  39 € (brez ddv-ja), kjer je zajeta večerja.
Prijavo za strokovni del seminarja za sekcijo posredujte Adrijani Poljanšek preko e-pošte E: adrijana.poljansek@ozs.si, dodatne informacije: 01/58 30 826.

Za rezervacije v Hotelu Dvorec, v Tolminu pokličite 05 382 11 00.

Cene bivanja  – nočitev  z zajtrkom:
Enoposteljna soba : Standard: 45,00 eur / na sobo / noč + turistična in promocijska taksa.
Dvoposteljna soba single use:  Standard: 52,50 eur / na sobo / noč + turistična in promocijska taksa 
Superior: 58,00 eur / na sobo / noč + TPT
Dvoposteljna soba:  Standard: 71,00 eur / na sobo / noč + TPT
Superior: 78,60 eur / na sobo / noč + TPT   Zgoraj navedene cene veljajo za nočitev z zajtrkom. Doplačilo za turistično in promocijsko takso je 2,00 eura / osebo / noč. 
Za rezervacije v HOTELU DVOREC  javite s sklicem srečanje fotografov na e-pošto:info@hoteldvorec.com ali pokličite na telefonsko številko: 05 382 11 00.   Prenočišča si rezervirajte najkasneje do 9.11.2019.
 

  
  
  
  
  
Pišite nam