Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Vabilo na delavnico: »BURN – CORONA – OUT!!! SKUPAJ PREŽGIMO CORONO«

  • Vse o dogodku
  • Kraj: OOZ Maribor (Izobraževalna dvorana), Titova cesta 63, 2000 Maribor
  • Datum: 23.09.2020
  • Ura: 09:00 - 10:30
  • Cena: BREZPLAČNO - 0,00€

Vabilo na delavnico: »BURN – CORONA – OUT!!! SKUPAJ PREŽGIMO CORONO«


-

 
 
  
 
V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«,
vas SPOT svetovanje Podravje, vabi na:

Delavnico: »BURN – CORONA – OUT!!! SKUPAJ PREŽGIMO CORONO«

v sredo, 23. septembra 2020 | 9:00-10:30
OOZ Maribor | Titova cesta 63 | MARIBOR


PROGRAM:
Ker nas je ta virus dodobra premikastil in je bilo urgentno čez noč spremeniti marsikaj, se spoprijeti z novo vrsto stresa, za katerega smo slišali samo v filmih z znanstveno-fantastiko in se prilagoditi na nov način poslovanja, življenja in razmišljanja, je bilo potrebno vložiti ogromno energije, znanja, veščin, ki so povzročali vedno nov in vedno hujši stres. Veliko ljudi je »gorelo« in veliko preveč tudi »pregorelo«. Zato je tovrstna uporabna delavnica pravzaprav nujna za delo v bodoče, za delo, v katerega se bo vsak dan znova vžigala Corona in vsak dan znova se bo potrebno prilagajati. In vse to bo daleč prej kot enostavno.


PREDAVATELJICA:
Helena Hošpel je psihoterapevtka, motivatorka in predavateljica mehkih veščin, ki svoje znanje podaja na podlagi dolgoletnih izkušenj pri delu z upravljanjem s človeškimi viri.
Svoje teoretično znanje je pridobivala na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju, je nosilka mednarodnega certifikata Emocionalne inteligence, v letošnjem letu pa je pri Skladu RS za razvoj kadrov prejela naziv Glasnik razvoja starejših zaposlenih. Sicer pa je študentka magistrskega študija Socialne gerontologije na Alma Mater in se aktivno ukvarja s sodobnimi izzivi starejših na delovnem mestu.

KOTIZACIJA: Delavnica je za udeležence brezplačna.

PRIJAVA: Prijavite se na spletni strani OZS dogodki: www.ozs.si/Dogodki. Rok za prijavo je ponedeljek, 21. september 2020, do 12. ure. Vse dodatne informacije dobite na (02) 33 03 504, Janja Vindiš Božičko: janja.vindis-bozicko@ozs.si
Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest. V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

Vljudno vabljeni!
 
 


                    

»Delavnica je organizirana v sklopu aktivnosti SPOT svetovanje Podravje. Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«


Prijava na dogodek
Pišite nam