Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

VPLIV NAČINA RAZMIŠLJANJA IN NAŠIH PREPRIČANJ NA VODENJE PODJETJA IN MOTIVIRANJE ZAPOSLENIH

  • Vse o dogodku
  • Kraj: OOZ Ljubljana Vič
  • Datum: 20.03.2023
  • Ura: 09:00 - 12:30
  • Cena: Cena tečaja - 160,00€
  • Član z dodatnimi storitvami - 80,00€

VPLIV NAČINA RAZMIŠLJANJA IN NAŠIH PREPRIČANJ NA VODENJE PODJETJA IN MOTIVIRANJE ZAPOSLENIH


Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič vabi na seminar: VPLIV NAČINA RAZMIŠLJANJA IN NAŠIH PREPRIČANJ NA VODENJE PODJETJA IN MOTIVIRANJE ZAPOSLENIH

VPLIV NAČINA RAZMIŠLJANJA IN NAŠIH PREPRIČANJ NA VODENJE

PODJETJA IN MOTIVIRANJE ZAPOSLENIH

 

Termin: 20. marec 2023 ob 9. uri
Lokacija: OOZ Ljubljana Vič 


Naša prepričanja vplivajo na način razmišljanja, čustvovanja in odzivanja na vse situacije, s katerimi se srečujemo v življenju. Negativno (omejujoče) prepričanje v nas sproži negativne misli, ki povzročijo negativno počutje. Rezultat dela je zato takrat v večini primerov slab. Prav nasprotno je, ko nekaj delamo z navdušenjem in s strastjo. Ko namerno razvijamo podporna prepričanja do sebe in sodelavcev, postanemo boljši vodja, tudi zadovoljstvo sodelavcev se poveča kar posledično vpliva na dobre poslovne rezultate.


TEME DELAVNICE:

• Katera naša prepričanja so omejujoča.
• Zakaj se razvijejo omejujoča prepričanja.
• Kako prepoznamo naša omejujoča prepričanja.
• Za kaj nas prikrajšajo omejujoča prepričanja
• Kako omejujoče prepričanje spremenimo v pozitivno in spodbujajoče.
• Pomen čustvene inteligence in naše osebne naravnanosti v dialogu s strankami in s sodelavci. Naši sogovorniki so različni, največkrat pa je od nas samih odvisno, kako bodo le ti težavni, zahtevni ali prijazni in kooperativni.

Spoznali bomo povezavo podpornih prepričanj in konstruktivnih čustev, v katerih smo učinkoviti, motivirani, zavzeti, pripravljeni na sodelovanje in prevzemamo odgovornost. Tako se lažje spoprijemamo z različnimi situacijami v življenju. Ozavestili bomo načine, kako lahko sami sebi in drugim pomagamo do pozitivnega razpoloženja.O predavateljici:
Neli Pavlin ima 12 let izkušenj kot coach in moderatorka delavnic ter več kot desetletje dela v gospodarstvu – dela z ljudmi. V individualnih ali skupinskih delavnicah ponuja konkretne korake in metode, s katerimi naslovi primere iz okolja, da bi izboljšali kohezivnost v timu, komunikacijo, odnos zaposlenih do sebe in drugih ter samoorganizacijo. Njene delavnice so dinamične, interaktivne in praktično usmerjene. Zna motivirati udeležence, da aktivno sodelujejo, se sprostijo ter odprejo. Pomoč in podporo udeležencem nudi tudi po delavnicah.


Cena seminarja je 160 EUR (za naše člane z dodatnimi storitvami 80 EUR)+DDV.

Zavod za izobraževanje delavcev krije delavcem, ki so zaposleni pri delodajalcih, ki so člani zavoda, stroške usposabljanja in izpopolnjevanja v višini 66%. 

 Dodatne informacije:
OOZ Ljubljana Vič
tel: 01 200 52 50
gsm: 051 698 000
info@ooz-ljvic.si