Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

VPLIV TRAJNOSTNEGA OSEBNOSTNEGA RAZVOJA NA UČINKOVITO DELO PODJETNIKA

  • Vse o dogodku
  • Kraj: ZOOM spletna aplikacija
  • Datum: 24.03.2023
  • Ura: 12:15 - 14:15

VPLIV TRAJNOSTNEGA OSEBNOSTNEGA RAZVOJA NA UČINKOVITO DELO PODJETNIKA


»Življenjska umetnost osebnostne in socialne vzgoje« je osnovni pogoj, če želimo, da ima strokovno znanje pravi učinek. Cikli življenja prinašajo krize in preizkušnje. Notranje uravnotežen človek, ki je prožen, lažje upravlja z njimi, kot tisti, ki se spopada z bivanjsko praznino. Da bi se naš zunanji svet lahko trajnostno spremenil (posledica), se moramo spremeniti mi sami (vzrok). Svet znotraj ustvarja svet zunaj. Odkrivanje notranjega sveta misli, občutij in moči je naša pravica in tudi naša dolžnost

Zaradi tehničnih težav enega od ponudnikov internetnih storitev prestavljamo webinar z dne 22.03.2023 na petek, 24.03.2023 s pričetkom ob 12:15. Zoom povezavo pošiljamo na dan izvedbe webinarja vsem spletno prijavljenim.

 

ozs spot

VPLIV TRAJNOSTNEGA OSEBNOSTNEGA RAZVOJA NA UČINKOVITO DELO PODJETNIKA

Vabilo na brezplačno 2-urno delavnico, katere izvedba bo preko spletne aplikacije ZOOM.
Prijavite se preko spletne prijavnice, ki jo najdete na dnu te strani.

SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije organizira brezplačna izobraževanja.
Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport  ter SPIRIT, Javna agencija.
Izvedba podjetniške delavnice bo brezplačna tudi s strani izvajalke - predavateljice.


Tematski sklopi delavnice:

  1. Celostni osebnostni razvoj v luči učinkovitega dela podjetnika, vključno s pomenom poznavanja razsežnosti človeka ter ravnanja z njimi, z namenom ustvarjanja notranje harmonije, notranjega miru in notranje moči, kar slehernemu človeku pomaga kreirati dobre medosebne odnose, ki so temelj za kvalitetno delo in življenje človeka nasploh.
  2. Kako uporaba tehnik sproščanja, s poudarkom na čuječnosti, vpliva na celostni osebnostni razvoj človeka – bistveni poudarki. Kakšne učinke ima lahko redno prakticiranje omenjenih tehnik na trajnostne pozitivne spremembe v življenju vsakega človeka?

Predavateljica:
Marja Černelič

marja černelič
Marja je diplomirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Na isti fakulteti je končala specializacijo menedžmenta ter magistrirala iz poslovodenja in organizacije. Zdaj pa v okviru podiplomskega doktorskega programa sociologije na FUDŠ v Novi Gorici pripravlja disertacijo na temo odnosa do staranja in smrti v naši družbi. Vedno so jo zanimali ljudje, človeški kapital. Kot osebna in poslovna svetovalka na poti notranjega zorenja deluje holistično, uporablja različne sodobne pristope in metode, ki jih narekuje predvsem poglobljen pogovor s posameznikom. več: http://marjacernelic.si/

Kontakti OZS SPOT svetovanje:
(01) 58 30 553, Jana Golić, podjetniška svetovalka SPOT: jana.golic@ozs.si

Vljudno vabljeni!

ozs spot