Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

WORK-LIFE BALANCE – spletna delavnica za pametno porabo lastnega časa in učinkovito usklajevanje poslovnega in privat življenja

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Zoom
  • Datum: 13.09.2021
  • Ura: 10:00 - 13:00
  • Cena: Članska cena / osebo: 40 EUR + 22% DDV - 48,80€
  • Nečlanska cena / osebo: 80 EUR + 22% DDV - 97,60€

WORK-LIFE BALANCE – spletna delavnica za pametno porabo lastnega časa in učinkovito usklajevanje poslovnega in privat življenja


Delali bomo na osebni učinkovitosti, boljši organizaciji dela, kot tudi na analizi lastnega delovnega ritma in načina delovanja. Seznanili se bomo s praktičnimi metodami za boljšo organiziranost, se poglobili v KAKO delujem skozi dan, katere navade me podpirajo, katere me omejujejo, trenirali FOKUS....in se naučili poenostavljati svoja življenja. CILJ delavnice je, da se s pomočjo veščin učinkovite organizacije in fokus managementa, naučimo pridobiti v dnevu vsaj 1 produktivno uro zase ali za svojo družino in da hkrati, poslovno zorimo vendar pri tem ne izgorimo!

Glavni razlog zakaj nekateri ljudje naredijo več v krajšem času in bolj učinkovito združujejo posel in družino je v tem, da jim je popolnoma JASNO kaj so njihovi cilji.

Poleg tega znajo vse aktivnosti, ki so potrebne za dosego tega cilja učinkovito splanirati v svoj dan, kar pomeni, da so se naučili postavljati prioritete, so ozavestili svoje tatove energije in posledično časa, zanjo držati fokus na eni stvari in to mišico osredotočenja nenehoma trenirajo - kar pomeni, da so v svoje življenje uvedli zmagovalne navade, ki jim pri tem pomagajo.

Naučili so se reči NE in razumejo, da osebni in poslovni uspeh, možno doseči le, ko smo mi
sami v ravnovesju.

Velikokrat ljudje, ki ne znajo dobro upravljati z lastnim časom, zase rečejo, da nimajo smisla za organizacijo dela. Pa vendar, običajno sploh ni težava v organizaciji dela ali samega sebe, temveč v navadah, saj navade velikokrat določajo kdo smo, kaj bomo dosegli in to na koncu še kako vpliva na našo produktivnost.

Vsaka navada pa se vedno začne izoblikovati znotraj nas – in zato je treba tudi tukaj začeti.


Spoznali boste:
1.  Kje trenutno izgubljate energijo? (Podelim najhitrejši način, da ugotovite, kje ste padli iz ravnovesja – self coaching tehnika)
2.  Kdo so vaši glavni odjemalci energije ozIroma tatovi časa? (Naloga v delovnih listih)
3.  Kako v 90 dneh doseči zastavljene cilje – najboljša strategija za zastavljanje in realizacijo ciljev, ki jo lahko vedno znova uporabljate (+BONUS Goal Setting Vodič – 15 vprašanj za kvantni preskok v letu 2021)
4.  Kako učinkovito organizirati svoj dan/teden/mesec – 3 P formula do večje produktivnosti
5.  Focus Management – kaj lahko naredite, da izboljšate svoj fokus na dnevni ravni

Potek: Krajša predavanja na posamezno točko podprta s praktično vajo (vsak udeleženec dobi pripadajoče delovne liste) z  možnostjo razprave - vprašanja in odgovori

Čas: 3 šolske ure

Predavateljica:
MOJCA KORELC
https://www.mojcakorelc.com/

https://www.facebook.com/mojca.korelc/
https://www.facebook.com/mojcakorelccoaching
https://www.linkedin.com/in/mojcakorelc/
https://www.instagram.com/mojcoaching/
https://www.facebook.com/groups/Woman2WomanSupportGroupToGrowYourONLINEBusiness

Spletna prijava je obvezna.

Prosimo, da izpolnite spletno prijavo na dogodek, ki jo najdete na dnu te strani.
Plačilo kotizacije / udeleženca: Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom seminarja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Celovška 71, 1000 Ljubljana, številka: 02013-0253606416 (NLB) Sklic: 00 200035 - davčna številka. Namen plačila: OTHR.

Prosimo, da potrdilo o plačilu pošljete na e-naslov izobrazevanje@ozs.si.

Pisne odjave poslane na izobrazevanje@ozs.si upoštevamo do 2 dni pred dnevom izobraževanja, sicer zaračunavamo 20 % kotizacije. V primeru, da odjave ne sporočite, kotizacijo zaračunamo v celoti.

V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

Dodatne informacije:  izobrazevanje@ozs.si, 01 5830 553, Svetovalni in izobraževalni center OZS

Vljudno vabljeni.

Pišite nam