Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

ZA VAS! 4. PODJETNIŠKI PUNCH

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Osnovna šola Trzin, na Mengeški cesti 7b v Trzinu
  • Datum: 23.10.2019
  • Ura: 17:00 - 20:00

ZA VAS! 4. PODJETNIŠKI PUNCH


Vas zanima podjetništvo, imate polno idej in ne veste, kako naprej? Želite izvedeti, ali se čut za sočloveka in posel izključujeta? Ne zamudite, izmed vseh prisotnih bomo izžrebali 3 nagrajence, ki bodo prejeli gratis striženje. Z vami bo zmagovalka 3. serije startup dogodkov Štartaj Domžale Leonida- srčna frizerka z nasmehom. Iz prve roke boste lahko izvedeli, kaj je skrivnost njenega uspeha in od kod črpa motivacijo in moč, da vedno znova pričara nasmehe vsem svojim strankam, še posebej bolnim, nepokretnim in starejšim. Z vami bo delila izkušnje, korake in napotke, kako svojo podjetniško idejo preleviti v podjetniško priložnost. Udeležba je brezplačna! Prijava na info@domzale-ooz.si ali na tel. 069 980 242 Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

ZA VAS! 4. PODJETNIŠKI PUNCH

Uporabniško dodana slika

 
Kdaj? sreda, 23. oktobra 2019 ob 17. uri

 

Kje?  Osnovna šola Trzin, na Mengeški cesti 7b v Trzinu

 

Kdo?  Z vami bo zmagovalka 3. serije startup dogodkov  Štartaj Domžale Leonida- srčna frizerka z nasmehom. Iz prve roke boste lahko izvedeli, kaj je skrivnost njenega uspeha in od kod črpa motivacijo in moč, da vedno znova pričara nasmehe vsem svojim strankam, še posebej bolnim, nepokretnim in starejšim.  Z vami bo delila izkušnje, korake in napotke, kako  svojo podjetniško idejo preleviti v podjetniško priložnost.

 

Kaj? Vas zanima podjetništvo, imate polno idej in ne veste, kako naprej? Želite izvedeti, ali se čut za sočloveka in posel izključujeta? Ne zamudite, izmed vseh prisotnih bomo izžrebali 3 nagrajence, ki bodo prejeli gratis striženje.

 

 Udeležba je brezplačna!

 

 Prijava na info@domzale-ooz.si  ali na tel. 069 980 242

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

 

Pišite nam