Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Znebite se bremena pomanjkanja delovne sile

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Spletni seminar - ZOOM
  • Datum: 14.06.2024
  • Ura: 08:30 - 10:00
  • Cena: Brezplačno

Znebite se bremena pomanjkanja delovne sile


Pridružite se nam na brezplačnem strokovnem webinarju, kjer boste odkrili ključne strategije za pripravo generacije Z, da bo želela ostati in delati ravno pri vas. S tem, ko boste razumeli potrebe in pričakovanja generacije Z, boste lahko razvili učinkovite pristope za gradnjo medgeneracijskega mostu.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE?
  • Najnovejše strategije vodenja sodobnih ekip: Razkrili bomo učinkovite pristope, ki aktivirajo zaposlene in kako se lahko podjetja ustrezno pripravijo na potrebe in pričakovanja generacije Z.
  • Kako aktivirati predstavnike starejših generacij, da lažje sprejemajo nove pristope: izvedeli boste, kako starejše generacije lahko uspešno aktiviramo in vključimo v dialog z generacijo Z, da bi skupaj našli in sprejeli nove, učinkovite pristope delovanja in sodelovanja.
  • Praktični primeri uporabe metod in tehnik, ki 100% delujejo: Prikazali vam bomo konkretna orodja v akciji in kako jih lahko uporabite za učinkovito vodenje vašega tima že jutri.

ČAS TRAJANJA: 90 minut

KOMU JE NAMENJENO?
Strokovni webinar je namenjen predvsem direktorjem, ki želijo ustvariti dolgoročno uspešno strategijo za obvladovanje izzivov pomanjkanja delovne sile.

Ne zamudite te priložnosti, da pridobite dragocene vpoglede in strategije, ki bodo razbremenile vaše skrbi povezane z pomanjkanjem delovne sile.

Z vami bova:

Vesna in Vesna

Vesna Slemenik Pučl SCRUM master, TUI-NA terapevt, voditeljica pogovorne oddaje

&

Vesna Hrovat poslovni coach, Business model designer, strokovnjakinja za strategije pametne specializacije S5 in izumiteljica

Več na: https://dovolje.com/

Vabljeni!

Ostale informacije glede prijave in kontakt:

Objava dogodka na spletnih straneh OZS z obvezno spletno prijavo - spodaj
Trajanje: 90 minut
Lokacija: ZOOM
Brezplačna udeležba
Več informacij na izobrazevanje@ozs.si in 01 / 58 30 504