Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
novica

ACCESS2MARKETS - brezplačno spletno izobraževanje

06. MAJ 2022  |   Larisa Vodeb

Na izobraževanju bo predstavljena platforma »Access2Markets« in različne možnosti iskanja glede uvoznih in izvoznih pogojev; Enotna vstopna točke, kjer se prijavijo trgovinske ovire na tretjih trgih (Single Entry Point); možnosti iskanja statističnih podatkov; predstavitev orodja ROSA – za ocenjevanje doseganja pravil o poreklu blaga; »Access2Procurement«, vprašanja in odgovori.

Izobraževanje je namenjeno: podjetjem, zbornicam, poslovnim združenjem, špediterjem, strokovnjakom, ki se ukvarjajo z mednarodno trgovino in vsem ostalim, ki jih zanima, kako uporabljati bazo podatkov »Access2Markets« in si tako olajšati delo na področju mednarodne trgovine ter pridobiti več znanja tudi glede možnosti, ki jih ponuja skupna trgovinska politika EU.

Spletna platforma nudi številne koristne konkretne informacije glede mednarodne trgovine, še posebej za mala in srednje velika podjetja, zato udeležbo vsem priporočamo. V 18 mesecih obstoja ga je obiskalo že dva milijona uporabnikov.

Izobraževanje Access2Markets je brezplačno, za udeležbo pa se je treba registrirati na spletni povezavi: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/A2MJune2022Seminar

 

Vir: MGRT

Preberite tudi:

Pišite nam