Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE

Natečaj za podelitev nagrad za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov

20. 03. 2024
Avtor: Anton Šijanec
INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je objavilo Javni natečaj za podelitev letnih nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov za leto 2023. Prejemniku letne nagrade se bo podelila listina, s katero pridobi pravico do uporabe promocijskega logotipa Invalidom prijazno podjetje.

logo IPP 20032024

Za ravnovesje med razvojem in družbeno odgovornostjo

Podelitev letnih nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov naj bi predstavljala dodatno vzpodbudo za vzpostavljanje ravnovesja med tehnološkim razvojem in družbeno odgovornim zaposlovanjem najbolj ranljivih skupin, predvsem invalidov.

O nagradi za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov

Nagrade in priznanja se podeljujejo enkrat letno kot posebna oblika družbenega priznanja delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov. Letno se podeli do šest nagrad delodajalcem in to po eno nagrado v naslednjih skupinah organizacij oziroma gospodarskih družb: skupaj mikro in mala družba, srednja družba, velika družba, invalidsko podjetje, zaposlitveni center in organizacija (zavod, ustanova, društvo). Letne nagrade v imenu Republike Slovenije podeljuje minister, pristojen za invalidsko varstvo, izvedba javnega natečaja in podelitev nagrad pa je skladno s posebnim pravilnikom zaupana posebnemu odboru in Združenju izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji. Dosedanji nagrajenci so v nadaljevanju >>>

Vloge in rok za kandidature

Predloge je potrebno poslati s priporočeno pošiljko na Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji – ZIZRS, Dunajska cesta 5, Ljubljana, s pripisom na ovojnici: »Javni natečaj za podelitev nagrade za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov za leto 2023«, najkasneje do 17. junija 2024.

Besedilo javnega natečaja

Javni natečaj IPP 2023 >>>

Prijavni obrazec

Prijavni obrazec IPP >>>

Kontakt

Vse dodatne informacije lahko dobite po telefonu na številki 01/280 34 50 vsak delavnik med 11. in 14. uro ali na elektronskem naslovu: zizrs@siol.net.

 

Vir: JO

 

Preberite tudi