Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
POPLAVE - IZOBRAŽEVANJE

Spletno izobraževanje: Prijava škode in izpolnjevanje obrazcev

25. 08. 2023
Avtor: Maja Rigač
POPLAVE - IZOBRAŽEVANJE

Kot smo napovedali, bo v torek, 29. avgusta, ob 15. uri potekalo drugo brezplačno spletno izobraževanje Prijava škode in izpolnjevanje obrazcev, na katerem boste pridobili vse potrebne informacije glede pravilnega izpolnjevanja obrazcev za prijavo škode na strojih, opremi, zalogah in zaradi izpada prihodka (Več >>>), kakor tudi glede vlog za povračila nadomestil plač zaradi višje sile in čakanja na delo  (Več >>>) ter glede prijave škode na infrastrukturi.

Na vaša vprašanja bodo odgovarjali predstavniki pristojnih ministrstev, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport, Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Ministrstva za finance ter Ministrstva za naravne vire in prostor.

Na nekatera najpogostejša vprašanja je Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport pripravilo tudi gradivo z odgovori, ki je objavljeno na njihovi spletni strani.

 

Dostop do spletnega izobraževanja je na spodnji povezavi:

https://us06web.zoom.us/j/84558086516

Webinar ID: 845 5808 6516

 

V primeru težav pri prijavi in za tehnično pomoč lahko pokličete 01 58 30 534 ali 01 58 30 553, ali pišete na e-naslov: anze.rant@ozs.si in jana.golic@ozs.si.

Za začetek in pripravo na seminar si lahko ogledate izročke oz. prosojnice >>>

Dogodek bomo snemali. Vljudno vabljeni!

Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport RS, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Gospodarska zbornica Slovenije, Trgovinska zbornica Slovenije, Združenje delodajalcev Slovenije ter Združenje delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije

 

Preberite tudi: Poplave - vse na enem mestu in odgovori na vprašanja

Ukrepi za pomoč gospodarstvu za odpravo posledic škode v poplavah >>>

 

 

 

 

Preberite tudi