Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
OBRTNICE IN PODJETNICE

Ženske v vodenju - Vabljene na srečanje slovenskih podjetnic iz regije Alpe-Jadran

11. 03. 2024
Avtor: Anton Šijanec
OBRTNICE IN PODJETNICE

Naši partnerski organizaciji SDGZ - Slovensko deželno gospodarsko združenje, Trst in SGZ - Slovenska gospodarska zveza, Celovec vabita članice naše stanovske organizacije OZS na dogodek Ženske v vodenju, srečanje slovenskih podjetnic iz regije Alpe-Jadran, ki bo 10. aprila v Novi gorici.

Srečanje s predavanji, okrogla miza in B2B mreženje

Na srečanju se boste lahko s pomočjo strokovnjakov in uglednih gostij osredotočili na vodstveno vlogo žensk v današnji družbi, razpravljali boste o izzivih in priložnostih, s katerimi se ženske soočajo na poti do vodstvenih položajev ter prikazali prakse, ki potrjujejo pozitivne učinke ženskega vodenja na uspešnost in inovativnosti organizacij ter dobrobit celotne družbe. Dogodek bo ponujal tudi možnost za mreženje in navezovanje dragocenih poslovnih stikov.

Sodelovale bodo slovenske podjetnice in poslovne ženske, ki delujejo na območju regije Alpe-Jadran, gostili pa bomo udeleženke iz Slovenije, Italije, Avstrije, Hrvaške in Madžarske.

Srečanje se bo odvijalo v sredo, 10. aprila 2024 v Novi Gorici, hotel Perla, dvorana Pinta, Kidričeva 7, 5000 Nova Gorica, Slovenija v času od 9. do 15.ure.

Vabilo in predstavitev programa >>>

Udeležba na dogodku je brezplačna! 

Obvezne prijave na povezavi >>>

Dogodek bo potekal v slovenskem jeziku.

 

Aktivnost sofnancira Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje investicij, podjetništva in internacionalizacije SPIRIT Slovenija in MGTŠ Ministrstvo RS za gospodarstvo, turizem in šport.

 

zenske podjetnice logotipi 11032024

Preberite tudi