Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
PREVOZNIKI

Brezplačna delavnica in strokovni program za profesionalne voznike

31. 03. 2023
Avtor: Natalija Repanšek
PREVOZNIKI

V okviru nacionalne preventivne akcije za večjo varnost voznikov tovornih vozil in avtobusov bomo tudi v letošnjem letu z Združenjem za promet pri GZS in pod okriljem Agencije za varnost cestnega prometa RS ter partnerji AMZS v Centru varne vožnje na Vranskem organizirali brezplačno delavnico z bogatim strokovnim programom in kosilom.

Med drugim boste lahko preizkusili različne vaje z elementi varne vožnje, s poudarkom na napredni tehnologiji, vožnje s tovornimi in dostavnimi vozili, preizkusili umikanje nenadni oviri, avtonomno zaviranje, si ogledali demo predstavitev zavornih poti različnih vozil (dobra – slaba pnevmatika; zavorna pot glede na količino naloženega tovora), spoznavali pomen poznavanja mrtvih kotov tovorih vozil ter si ogledali tehtanje tovornih vozil. Izvedli bomo štiri predavanja: na temo Evropski paket mobilnosti, Požarna varnost električnih vozil, Tehtanje vozil v gibanju in Izvajanje nadzora nad tovornimi vozili in avtobusi.

Čas dogodka: sobota, 13. maj 2023 med 10. in 14. uro

Lokacija dogodka: Vransko (Čeplje 29B, 3305 Vransko)

Obvezna predhodna prijava:  <<<tukaj<<<