Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
novica

Brezplačni seminar "Access2Markets" - Dostop do trgov

25. MAJ 2022  |   Larisa Vodeb

Gre za brezplačni seminar in izobraževanju o spletnem portalu »dostop do trgov«  (Access2Markets), ki ga organizira generalni direktorat Evropske komisije za trgovino 1. junija od 9.00 do 11. uri. Seminar bo tolmačen v slovenščino.

 

Prijavite se na naslednji povezavi.

 

Spletni portal Access2Markets združuje podatkovno zbirko o dostopu na trge, službo za vprašanja in odgovore generalnega direktorata za trgovino in dodatne informacije v enem orodju. Namenjen je tako velikim kot malim izvoznikom kot vsem ostalim, ki se srečujejo z zunanjo trgovino. Več informacij je v predstavitvenem videu.

 

Portal Access2Markets nudi vse informacije, ki jih morate vedeti o dajatvah, davkih, pravilih o proizvodih ter zahtevah vseh EU držav članic in preko 120 držav po svetu. Informacije o posameznih proizvodih so na voljo v trgovinskem asistentu.

 

Teme izobraževanja bodo med drugim predstavitev orodja Access2Markets z razdelki o izvozu, uvozu, trgovinskih ovirah, enotnih vstopnih točkah, statistikah, orodju za samoocenjevanje pravil o poreklu blaga ter vprašanja in odgovori.

 

 

Preberite tudi:

Pišite nam