Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
LETOŠNJE ZAHTEVE IN FORUM

Debirokratizacija, rdeča nit letošnjih zahtev - sodelujte s predlogi

25. 03. 2024
Avtor: Anton Šijanec
LETOŠNJE ZAHTEVE IN FORUM

V Sloveniji je potrebno ustvariti boljše in predvidljivo poslovno okolje z zmanjševanjem administrativnih bremen in z večjim dostopom do financiranja. Posledično bodo cilji kot so dvig konkurenčnosti, nova delovna mesta, prijazno poslovno okolje, zlasti za obrtnike, mikro, mala in srednja podjetja, hitreje in lažje uresničljivi.

Sodelujete pri pripravi letošnjih zahtev

Čeprav bo, kot napovedujemo že v naslovu, debirokratizacija rdeča nit letošnjih Zahtev slovenske obrti in podjetništva, pa te vseeno ne bodo mogle spregledati večnih tem, ki posegajo na področja administrativnih ovir, davčnega sistema, trga dela, zdravstvenega sistema, izobraževalnega sistem, digitalizacije in znanj za zeleni prehod ter podpornega okolja.

Posredujte nam svoje zahteve in pojasnila

Vljudno prosimo, da vaše predloge za zahteve, skupaj z obrazložitvami,  posredujete najkasneje do petka, 12. aprila na e-naslov: zahteve@ozs.si ali preko spletnega obrazca >>>

 

zahteve 01 25032024

Slovenski obrtniki in podjetniki zbrani na lanskem Forumu obrti in podjetništva

 

Razprava o naših zahtevah na Forumu obrti in podjetništva

Zbrane zahteve bomo Vladi Republike Slovenije predstavili na 19. Forumu obrti in podjetništva 2024, ki bo v petek, 24. maja 2024 ob 11. uri v kongresnem centru Four Points by Sheraton Ljubljana MONS, Pot za Brdom 4, Ljubljana. Rezervirajte si termin in vljudno vabljeni! Obvezne prijave pa prosimo pošljite na e-naslov >>> 

V družbi obrtnikov in podjetnikov bomo gostili predsednika vlade in vrsto ministrov ter drugih visokih predstavnikov državnih institucij. Z njimi bomo lahko razpravljali oblikovanju bolj prijaznega poslovnega okolja, uresničevanju preteklih naših zahtev in iskanju najboljših poti razvoja obrti, podjetništva in celotnega gospodarstva v prihodnje.

zahteve 02 25032024

Predstavitev Zahtev obrti in podjetništva predsedniku vlade.

 

Več informacij

Dodatne informacije v zvezi s pripravo Zahtev slovenske obrti in podjetništva dobite pri mag. Maji Rigač, svetovalki za zastopanje gospodarskih interesov, na e-naslovu: maja.rigac@ozs.si ali na tel. št.: 01 58 30 807.

 

 

 

 

 

 

Preberite tudi