Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
ZAPOSLITVENI SEJEM

Delodajalci, sodelujte na Sejemu zaposlitvenih priložnosti, rok za prijave je že 9. aprila

19. 03. 2024
Avtor: Nina Ličar
ZAPOSLITVENI SEJEM

ZRSZ napoveduje vseslovenski zaposlitveni karierni dogodek, ki ga organizirajo v četrtek, 9. maja 2024, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Vabijo delodajalce, da izpolnite in oddate spletno prijavnico za sodelovanje.   Rok za prijave je že 9. aprila 2024!

Glede na precejšnje pomanjkanje delovne sile, s katerim se soočajo številni delodajalci, si na ZRSZ prizadevajo poiskati razpoložljivo delovno silo iz vseh dostopnih kadrovskih bazenov.  

Vabijo vas, da se pridružite delodajalcem iz različnih dejavnosti ter ključnim ustanovam s področja vseživljenjskega kariernega svetovanja in zaposlovanja, ki bodo vabljeni na enega največjih zaposlitvenih dogodkov pri nas. 

Ponujajo vam izjemno priložnost, da z brezplačno udeležbo na dogodku celovito predstavite svoje podjetje, delovna mesta in pogoje za delo, se neposredno povežete s potencialnimi kandidati iz vse Slovenije in obenem utrdite vezi še s ključnimi deležniki na trgu dela, s ciljem ustvarjanja vzajemne koristi med udeleženci. 

Cilj je pritegniti različne skupine obiskovalcev: 

  • šolajočo se mladino in študente,
  • brezposelne,
  • zaposlene, ki iščejo nove zaposlitvene priložnosti,
  • upokojence in še zaposlene tik pred upokojitvijo,
  • tujce, prosilce za mednarodno zaščito in druge.
     

Prijavite se za sodelovanje na dogodku:

Delodajalce vabijo, da čim prej, najkasneje pa do 9. 4. 2024, s spletno prijavnico >>> obvestite o svojem interesu za sodelovanje.

Število razstavnih prostorov je omejeno.

O izbiri vas bodo obvestili predvidoma do 12. 4. 2024. Takrat vam bodo tudi poslali vse nadaljnje informacije s podrobnejšim prijavnim obrazcem. 

Vir: ZRSZ

Preberite tudi