Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE

Delodajalci vabljeni k sodelovanju na natečaju za Invalidom prijazno podjetje 2022

10. 07. 2023
Avtor: Anton Šijanec
INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE

Delodajalci vljudno vabljeni k prijavi na Javni natečaj za podelitev letnih nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov za leto 2022. Prosimo vas, da na natečaj opozorite tudi svoje kolegice in kolege, za katere veste, da zaposlujejo invalide in jih spodbudite k prijavi oziroma oddaji vloge, najkasneje do 1. avgusta 2023.

 

Pohvalite s s prejetin znakom

Javni natečaj za podelitev letnih nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov za leto 2022 je objavilo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Republike Slovenije (MDDSZ). Prejemniku letne nagrade se bo podelila listina, s katero pridobi pravico do uporabe promocijskega logotipa »Invalidom prijazno podjetje«.

invalidom prijazno podjetje znak

Podelitev letnih nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov pred-stavlja dodatno vzpodbudo za vzpostavljanje ravnovesja med tehnološkim razvojem in družbeno odgovornim zaposlovanjem najbolj ranljivih skupin, predvsem invalidov.

 

Obvestilo o objavi javnega natečaja je objavljeno na spletni strani MDDSZ (javne objave, datum objave 5. 4. 2023) in ZIZRS (domov, novice), kjer najdete tudi prijavni obrazec

 

Povezava na javni natečaj in prijavni obrzec >>>

 

Za morebitna vprašanja in odgovore oziroma pogovor vas vabimo na mobilni telefon 041 405 329 - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji (ZIZRS).

 

Preberite tudi