Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
TRG KAPITALA

Dnevi slovenskega kapitalskega trga 2023

20. 03. 2023
Avtor: Anton Šijanec
TRG KAPITALA

Agencija ta trg vrednostnih papirjev v tednu od 27. do 31. marca 2023 pripravlja Dneve slovenskega kapitalskega trga. Dogajanje je namenjeno predstavitvi kapitalskega trga domačim podjetjem in jim predstaviti možnosti pridobivanja dodatnih finančnih sredstev za svojo rast in razvoj, ter malim vlagateljem, da spoznajo pozitivne učinke in naložbene priložnosti, ki jih ta trg ponuja.

V ponedeljek, 27. marca bo najprej novinarska konferenca, na kateri bodo bodo Klemen Boštjančič, minister za finance, Blaž Brodnjak, predsednik uprave NLB, Aleš Ipavec, predsednik uprave Ljubljanske borze, mag. Stanislava Zadravec Caprirolo, direktorica ZBS, Benjamin Jošar, predsednik upravnega odbora ZDU GIZ, Damjan Hempt, BKS Bank in Anka Čadež, direktorica ATVP predstavili priložnosti na slovenskem kapitalskem trgu za podjetja in male vlagatelje.

Program v ponedeljek, 27. marca se bo nadaljeval na temo Predstavitev kapitalskega trga za podjetja in se zaključil z okroglo mizo Predstavitev postopka izdaje vrednostnih papirjev. V torek, 28. marca bo tema dneva Predstavitev kapitalskega trga za male vlagatelje, dan pa bo sklenila okrogla miza Predstavitev odpiranja trgovalnih računov in začetka trgovanja na kapitalskih trgih.

Več o programu in prijave na dogodek na povezavi Dnevi slovenskega kapitalskega trga >>>