Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Dušan Bavec iz OZS bo vodil svet ZPIZ-a

20. FEBRUAR 2018  |   Mira Črešnar

Svet pokojninskega zavoda bo v novem štiriletnem mandatu vodil Dušan Bavec iz vrst delodajalcev, sicer svetovalec Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.  Za njegovega namestnika pa so izvolili Aljošo Čeča iz vrst sindikatov.

Dušan Bavec je že skoraj 20 let svetovalec OZS s področja delovnega in socialnega prava. Dobršen del njegovega svetovalnega dela je posvetil pokojninskem sistemu in njegovemu izvajanju v praksi. V prihodnjem mandatu bo kot predsednik sveta moral sicer skrbeti za relativno uravnoteženost obravnavanih vsebin, ker pa je istočasno predstavnik OZS, bo lahko suvereno izpostavljal tudi problematiko manjših delodajalcev in še posebej problematiko samozaposlenih, ki se zaradi specifične podlage zavarovanja in specifičnih pravnih podlag pri uveljavljanju pravic iz pokojninskega in invalidskega zavarovanja pogosto znajdejo v težje rešljivem položaju. 

Preberite tudi:

Pišite nam