Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
PODJETNICE ZAČETNICE

Finančne spodbude za najboljše poslovne modele

24. 04. 2023
Avtor: Anton Šijanec
PODJETNICE ZAČETNICE

Javna agencija SPIRIT Slovenija tudi v letu 2023 zagotavlja finančna sredstva za podjetnice začetnice. Z njimi MGTŠ želi nagraditi 100 najboljših poslovnih modelov podjetnic začetnic, ki so svoje podjetje registrirale v letu 2022 in 2023, ter jih s tem spodbujati pri vzpostavljanju lastnega podjetja.

 

Za najboljši poslovni model

Natečaj za finančne spodbude za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2023 bo odprt do vključno petka 19. maja 2023 do 16. ure. V okviru javnega natečaja je na voljo 300.000 evrov, posamezna upravičenka pa lahko prejme 3000 evrov.

Do sredstev so upravičene podjetnice začetnice, ki so od 1. januarja 2022 do najkasneje en dan pred prijavo na razpis ustanovile podjetje, v katerem imajo vsaj 51-odstotni delež. Do sredstev so podjetnice upravičene le pod pogojem, da so do prijave uspešno zaključile tudi spletno usposabljanje ABC podjetništva, ki se izvaja na petih točkah SPOT Svetovanje, ter so se s svojo predstavitvijo poslovnega modela uvrstile med prvih 100 najbolje ocenjenih.

Javni razpis Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2023 >>>

 

 

Vir: MGTŠ

 

Preberite tudi