Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
GOSPODARSKA DELEGACIJA

Gospodarska delegacija v Pariz v času poletnih Olimpijskih iger, 27.-30.7.2024

19. 05. 2024
Avtor: OZS

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, v partnerstvu s SPIRIT Slovenija in Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport organizira gospodarsko delegacijo, ki bo potekala od ­­­­28.7. do 30.7.2024, v okviru poletnih olimpijskih iger v Franciji.

Poletne olimpijske igre so mednarodni športni dogodek, ki ga organizira Mednarodni olimpijski komite vsaka štiri leta. So najprestižnejši športni dogodek na svetu. Olimpijsko zmagoslavje je eno izmed najprestižnejših dosežkov v športu. Poletne olimpijske igre 2024 bodo potekale v Parizu v Franciji od 26. julija do 11. avgusta 2024.

Udeležba v gospodarski delegaciji bo slovenskim podjetjem omogočila aktivno udeležbo na poletnih olimpijskih igrah in poslovno mreženje s potencialnimi tujimi partnerji.

Okvirni program gospodarske delegacije

 

28.7.2024

  • Odhod iz Slovenije, prevoz do hotela, prijava v hotelu
  • Poslovno mreženje v Slovenski hiši

29.7.2024

Okvirni programa

Dopoldan

  • Srečanje in mreženje v Slovenski Hiši (individualni B2B sestanki)

Popoldan

  • Ogled tekmovanja na olimpijskih igrah (rokomet Slovenija-Hrvaška)

30.7.2024

  • Odhod iz Marseilla


Stroški udeležbe

Udeleženci krijejo neposredne, lastne stroške potovalnega aranžmaja. Okvirni stroški udeležbe v delegaciji po osebi znašajo 1.390 € (nočitev v dvoposteljni sobi) oz. 1.790 € (nočitev v enoposteljni sobi) in sicer letalski prevoz na relaciji Ljubljana – Pariz – Ljubljana, transfer letališče – hotel - letališče, 2 x nočitev z zajtrkom v Hotelu 4* z zajtrkom, kompasov predstavnik,  organizacija in izvedba potovanja.

Prijava

Število mest je omejeno na 20 udeležencev, prijave zbiramo na info@ozs.si. Rok za prijave do vključno 21. junija 2024 oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji.


Možnost sofinanciranja 60 % stroškov udeležbe

Mikro, mala in srednja podjetja imajo možnost sofinanciranja dela stroškov z uveljavitvijo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad (SPS). Pri oddaji vloge za koriščenje vavčerja je na SPS potrebno predložiti potrdilo o prijavi na gospodarsko delegacijo, ki ga posameznem članu gospodarske delegacije izda Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije.

 

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Preberite tudi