Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Hortikulturna delegacija v Aalsmeer in obisk Floriade

26. 09. 2022
Avtor: Larisa Vodeb

OZS, Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev je s podporo SPIRIT, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije ter  Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizirala obisk poslovne  delegacije v Alsmere na Nizozemskem,  v središču trgovine z rastlinami, skupaj z obiskom svetovne razstave FLORIADE.

Pred samim odhodom na Nizozemsko je delegacijo sprejel tudi ambasodor Nizezemske v Sloveniji, gospod  Johan Verboom in delegaciji zaželel veliko novih poslovnih kontaktov in novih strokovnih spoznanj s področja hortikulture in izrazil zadovoljstvo, da med Slovenijo in Nizezemsko poteka tako uspešno gospodarstvo sodelovanje  z močni gospodarskimi stiki.  Delegacija je imela zelo intenziven dvo dnevni program med 23 in 25. septembrom. Prvi dan so člani delegacije imeli možnost vzpostavitve neposrednih kontaktov z največjimi trgovci cvetja, lončnic in zelenih rastlin, spoznali  so tudi načine pospeševanje prodaje in nove poslovne modele, ki nastajajo zavoljo novih tehnologij v cvetličarstvu in vrtnarstvu. Drugi dan pa je bil namenjen obisku razstave Floriada.

.