Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
SLIKOPLESKARJI POMAGAJO

“Barve spremenijo dom: obnavljajmo skupaj” - skupna humanitarna pleskarska akcija ob poplavah

27. 09. 2023
Avtor: Igor Pipan
SLIKOPLESKARJI POMAGAJO

Po nedavnih uničujočih poplavah, ki so močno prizadele Slovenijo, smo Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Sekcija slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev, podjetje JUB d.o.o. in Zveza prijateljev mladine Slovenije združili moči za pomoč prizadetim. Tako z velikim veseljem naznanjamo začetek projekta “Barve spremenijo dom: obnavljajmo skupaj”.

Projekt “Barve spremenijo dom: obnavljajmo skupaj” je zasnovan z namenom pomoči pri obnovi domov in poslovnih prostorov, ki so bili poškodovani v poplavah. JUB d.o.o. bo v okviru projekta doniral štiri visokokakovostne izdelke za obnovo: JUPOL Gold, JUPOL Classic, JUPOL Citro in JUPOL Block. Strokovnjaki iz Sekcije slikopleskarjev bodo priskrbeli nasvete za obnovo in donirali slikopleskarske storitve. Zveza prijateljev mladine Slovenije pa bo zagotovila, da bo pomoč dosegla prave upravičence.

Površine, ki so bile med poplavami ali zaradi drugih razlogov namočene z vodo, potrebujejo ustrezno sanacijo – in partnerji v solidarnostni akciji smo se združili, da to v čim večji meri zagotovimo. Naša skupna vizija je, da se prizadetim čim prej vrne občutek domačnosti, saj vemo, kako pomembno je imeti kotiček, kjer se lahko počutimo varno in udobno.

Projekt ni le odziv na trenutno krizo, ampak tudi izraz naše solidarnosti in odločenosti, da pomagamo skupnosti v teh težkih časih. Je dokaz enotnosti, ki nas druži v težkih časih. Z združenimi močmi bomo pokazali, da lahko skupaj premagamo ovire in obnovimo upanje. Spomnimo se, da smo močnejši, ko delamo skupaj! Je izraz vere, da lahko s skupnimi močmi prinesemo upanje in olajšamo breme tistim, ki so jih prizadele nesreče.

Pozivamo vse prizadete, da izkoristijo priložnost in se obrnejo na enega od partnerjev. Naš cilj je pomoč pri vrniti prizadetih območij v prvotno stanje in priskrbeti varno zatočišče za vse, ki so bili prizadeti.

Pozivamo območne obrtno-podjetniške zbornice (OOZ) na prizadetih območjih, da nas obvestijo, če med oškodovanci obstajajo člani ali institucije, ki bi potrebovali našo pomoč v okviru tega projekta. Naša želja je doseči vse, ki potrebujejo pomoč in zagotoviti, da bo ta pomoč pravilno usmerjena.

Prav tako pozivamo vse slikopleskarje, ki si želijo prispevati k temu projektu, da kontaktirajo sekretarja sekcije na elektronski naslov: igor.pipan@ozs.si.

Za dodatne informacije o projektu in kako se vključiti, obiščite eno od spletnih strani: OZS, JUB ali ZPMS ali pa nas kontaktirajte na igor.pipan@ozs.si.

SREČNO!

 

 

  

 

 

Preberite tudi