Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
novica

Izobraževanje slikopleskarjev - tokrat bomo v Kranju

07. MAREC 2022  |   Igor Pipan

Sekcija slikopleskarjev pri OZS je s partnerji s področja slikopleskarstva pripravila regijska izobraževanja Kako postati uspešnejši SLIKOPLESKAR? Tokrat se bomo srečali na OOZ Kranj - v sredo, 23.3.2022 od 9 ure dalje.

Različni predavatelji bodo pojasnili naslednje tematike: knjiga Slikopleskarska dela - kje, kdaj in zakaj je koristna, kako pripraviti kalkulacijo in za kaj je kalkulacija koristna, pomen in potek priprave na delo - predstavitev sistemskih rešitev za interier, suhomontažna gradnja in slikopleskarska dela: napake in rešitve pri finalizaciji, izbira primernega orodja in zaščite prostorov, brezprašno delovno okolje in pomen ergonomsko prijaznega načina obdelave površin, kako razširiti svojo dejavnost in na kratko o pomenu digitalne promocije poslovanja.

Sodelujejo:

slikopleskar

Usposabljanja se bodo, skladno z navodili za varno delo v razmerah Covid-19, izvajala v skupini do največ 25 udeležencev. Tokrat se bomo srečali v Kranju - v sredo, 23.3.2022 od 9 ure dalje v prostorih OOZ Kranj, na naslovu Cesta Staneta Žagarja 37, 4000 Kranj. Usposabljanje bo trajalo 3 ure, predavatelji bodo na razpolago tudi za vprašanja.
Udeležencem bodo primeri dobrih praks prikazani tudi praktično - in za uspešno sodelovanje bodo udeležencem predani tudi certifikati, ki bodo za kakovostno izvedbo pomembno vodilo novim in tudi obstoječim strankam.
Za sodelovanje na dogodku se je potrebno prijaviti. Vstop na dogodek je mogoč le ob izpolnjevanju PCT pogoja. Na dogodku je potrebno spoštovati navodila glede preprečitve širitve virusa Covid-19.

  • Prijave sprejemamo do zapolnitve mest - prijavite se tukaj.
  • Pisne odjave je potrebno poslati na igor.pipan@ozs.si  najkasneje do 2 dni pred začetkom usposabljanja.
  • Seminar bo organiziran za minimalno 7 udeležencev.
  • V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.Dodatne informacije: igor.pipan@ozs.si, 01 5830 568.

Program

slikopleskarji - malarji

Vabljeni!

Preberite tudi:

Pišite nam