Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Javni razpis za podjetništvo - B Energetika MSVP 2022

09. AVGUST 2022  |   Tadeja Bučar

Slovenski regionalno razvojni sklad (v nadaljevanju Sklad) je v Uradnem listu RS št. 103/2022 z dne 29.07.2022 objavil nov javni razpis za podjetništvo - B ENERGETIKA MSVP 2022.

Namen razpisa je spodbujanje projektov energetske učinkovitosti na območju Republike Slovenije, ki ustrezajo naslednjim ukrepom:

· Učinkovita raba energije za naložbe na področju:

o naprav za soproizvodnjo električne energije in toplote,

o izkoriščanja odvečne toplote iz procesov in/ali naprav,

o vgradnje energijsko učinkovitih elektromotorjev in/ali vgradnje frekvenčnih pretvornikov,

o uvedbe sistema upravljanja z energijo,

o energetske učinkovitosti v tehnološkem procesu.

 

· Varstvo okolja in prilagajanja podnebnim spremembam za naložbe na področju:

o toplotne izolacije, in sicer:

§ fasade, zunanjega zidu/tal ali zidu proti terenu v stavbi,

§ tal na terenu ali tal nad neogrevanim prostorom/kletjo v stavbi,

§ ravne strehe, poševne strehe ali stropa proti neogrevanemu prostoru/podstrešju,

o zamenjave zunanjega stavbnega pohištva v stavbi,

o vgradnje/zamenjave/optimizacije ogrevalnih naprav,

o zamenjave sistema razsvetljave v stavbi.

Razpisani znesek: 3.000.000 EUR iz sredstev Sklada v obili posojila

Upravičeni stroški: Začetek projekta oz. upravičeni stroški, ki lahko nastanejo od 1. 7. 2021 in so:

· gradnja, adaptacija in rekonstrukcija poslovnih zgradb/drugih poslovnih prostorov,

· nova oprema in delovni stroji,

· neopredmetena sredstva

Podrobnosti razpisa so objavljene na povezavi oz. na strani Sklada, kjer so objavljeni tudi drugi javni razpisi:  https://www.srrs.si/novice/energetika-msvp/

 

Slovenski regionalno razvojni sklad

Škrabčev trg 9a

1310 Ribnica

Telefon: (01) 836-19-53

Email: info@srrs.si

spot

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Preberite tudi:

Vabimo vas na 21. Tradicionalnega strokovnega srečanja tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ga pripravljamo 14. in 15. oktobra 2022 v hotelu v Ankaranu.

Spoštovani, Vabimo vas na 21. Tradicionalnega strokovnega srečanja tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ga pripravljamo 14. in 15. oktobra 2022 v hotelu v Ankaranu. Dvodnevno srečanje bo tokrat potekalo v Hotelu & resort Adria Ankaran, Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran v Stekleni dvorani. Rezervacije za nastavitve v Ankaranu javite na telefonsko številko: 05 66 37 444 ali preko e- pošte booking@adria-ankaran.si s sklicem, da ste udeleženci strokovnega srečanja tekstilcev. Gre za najpomembnejši dogodek za tekstilce v Sloveniji, ki druži strokovnjake s področja tekstila in usnja, ki ga organizira Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije oziroma Sekcija tekstilcev in Sekcija predelovalcev kož pri OZS. Na srečanju bodo poleg strokovnih tem predstavljene tudi teme, ki pomembno vplivajo na vsakdanji delovni proces. Veliko bo priložnosti za druženje ter izmenjavo mnenj in izkušenj, kar je ne nazadnje priložnost, da spoznate vaše kolege oziroma potencialne stranke. Pridružite se nam in bodite del najpomembnejšega dogodka za tekstilce v Sloveniji! Prijavite se lahko preko spletne prijavnice ali preko prijavnice, ki jo posredujete po e-pošti na naslov adrijana.poljansek@ozs.si – glej na dnu objave. Več o srečanju TUKAJ na tej povezavi https://www.ozs.si/koledar/tradicionalno-strokovno-srecanje-tekstilcev-6323a459216d47351279aa86 VLJUDNO VABLJENI!
Pišite nam