Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Kako postati uspešnejši SLIKOPLESKAR? - 10.6. na Dolenjskem

25. MAJ 2022  |   Igor Pipan

Sekcija slikopleskarjev pri OZS s partnerji s področja slikopleskarstva izvaja regijska izobraževanja za slikopleskarje. Tokrat se bomo srečali v petek, 10.6.2022 ob 9 uri v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice (OOZ) Novo Mesto na naslovu Foersterjeva 10, Novo Mesto. Slikopleskarji bodo s pridobljenimi znanji lažje in bolje opravljali svoje delo. Slikopleskarjem bodo predstavljene izkušnje za lažje reševanje vsakodnevnih težav pri delu. Tako bodo različni predavatelji pripravili pojasnila o naslednjih tematikah:
  • kako, kdaj in zakaj uporabiti knjigo "Slikopleskarska dela"
  • kako pripraviti kalkulacijo in za kaj je kalkulacija koristna
  • pomen in potek priprave na delo - predstavitev sistemskih rešitev za interier
  • primeri napačnih vgradenj
  • izbira primernega orodja in zaščite prostorov
  • brezprašno delovno okolje in pomen ergonomsko prijaznega načina obdelave površin.

slikoplesk Novo Mesto

Število udeležencev na izobraževanju je omejeno. Tudi zato se ta izobraževanja izvajajo po regijah. Usposabljanje bo trajalo približno 3 ure, predavatelji bodo na razpolago tudi za vprašanja.
Udeležencem bodo primeri dobrih praks prikazani tudi praktično - in za uspešno sodelovanje bodo udeležencem predani tudi certifikati, ki bodo za kakovostno izvedbo pomembno vodilo novim in tudi obstoječim strankam.

Za sodelovanje na dogodku se je potrebno prijaviti. Na dogodku je potrebno spoštovati navodila glede preprečitve širitve virusa Covid-19.

  • Prijave sprejemamo do zapolnitve mest - prijavite se tukaj.
  • Pisne odjave je potrebno poslati na igor.pipan@ozs.si  najkasneje do 2 dni pred začetkom usposabljanja.
  • Seminar bo organiziran za minimalno 10 udeležencev.
  • V primeru prenizkega števila prijav do 2 dni pred izvedbo si pridržujemo pravico do odpovedi.Dodatne informacije: izobrazevanje@ozs.si, 01 5830 568

VABLJENI!

 

Preberite tudi:

Vabimo vas na 21. Tradicionalnega strokovnega srečanja tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ga pripravljamo 14. in 15. oktobra 2022 v hotelu v Ankaranu.

Spoštovani, Vabimo vas na 21. Tradicionalnega strokovnega srečanja tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ga pripravljamo 14. in 15. oktobra 2022 v hotelu v Ankaranu. Dvodnevno srečanje bo tokrat potekalo v Hotelu & resort Adria Ankaran, Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran v Stekleni dvorani. Rezervacije za nastavitve v Ankaranu javite na telefonsko številko: 05 66 37 444 ali preko e- pošte booking@adria-ankaran.si s sklicem, da ste udeleženci strokovnega srečanja tekstilcev. Gre za najpomembnejši dogodek za tekstilce v Sloveniji, ki druži strokovnjake s področja tekstila in usnja, ki ga organizira Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije oziroma Sekcija tekstilcev in Sekcija predelovalcev kož pri OZS. Na srečanju bodo poleg strokovnih tem predstavljene tudi teme, ki pomembno vplivajo na vsakdanji delovni proces. Veliko bo priložnosti za druženje ter izmenjavo mnenj in izkušenj, kar je ne nazadnje priložnost, da spoznate vaše kolege oziroma potencialne stranke. Pridružite se nam in bodite del najpomembnejšega dogodka za tekstilce v Sloveniji! Prijavite se lahko preko spletne prijavnice ali preko prijavnice, ki jo posredujete po e-pošti na naslov adrijana.poljansek@ozs.si – glej na dnu objave. Več o srečanju TUKAJ na tej povezavi https://www.ozs.si/koledar/tradicionalno-strokovno-srecanje-tekstilcev-6323a459216d47351279aa86 VLJUDNO VABLJENI!
Pišite nam