Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
dkv-mala slika

Kartica DKV CARD za cestninski sistem e-Toll na Poljskem je aktivirana

18. OKTOBER 2021  |   Natalija Repanšek

DKV Mobility strankam na Poljskem nudi večjo prilagodljivost pri prehodu z viaTOLL na e-TOLL.

Ratingen, 4. 10. 2021 Od 1. oktobra 2021 je na Poljskem sistem viaTOLL nadomestil e -TOLL - cestninska rešitev, ki temelji na tehnologiji satelitskega določanja položaja. Za lažji prehod lahko stranke DKV Mobility zdaj svojo kartico DKV CARD uporabijo tudi za plačilo pristojbine za e-TOLL. Kartico DKV CARD lahko uporabljate tako na portalu e-TOLL Portal / e-TOLL APP kot na prodajnih mestih. Kot stranka se morate samo registrirati v sistemu e-TOLL in z njim povezati svojo kartico DKV CARD. Nato lahko izbirate med predplačniško rešitvijo za polnjenje določenega zneska ali naknadnim plačilom.

»Prednostna naloga DKV Mobility je ta, da so naše stranke dobro opremljene za nov cestninski sistem na Poljskem in da ne prihaja do motenj v njihovem poslovanju. Poleg kartice DKV CARD vam z našo kartico DKV BOX EUROPE nudimo še eno možnost obračunavanja in jo naše stranke z napravo Box že uporabljajo za cestninski sistem e-TOLL. Zdaj lahko vse naše stranke cestninskega sistema e-TOLL z uporabo obeh metod cestnino obračunajo na enostaven način« pravi Jérôme Lejeune, generalni direktor Toll pri DKV Mobility.

Več informacij je na voljo na https://www.dkv-mobility.com/en/toll/toll-services-by-country/poland/.

 

dkv

DKV Mobility DKV Mobility je že več kot 85 let eden vodilnih ponudnikov storitev mobilnosti v industriji logistike in transporta s trenutno več kot 1400 zaposlenimi. Od brezgotovinske oskrbe na poti na vse bolj razširjenih prodajnih mestih do obračunavanja cestnine in povračila davka na dodano vrednost – DKV Mobility nudi širok nabor storitev za optimizacijo in upravljanje voznih parkov po vsej Evropi. Leta 2020 je družba dosegla za 9,3 milijarde evrov transakcij. Trenutno več kot 213.000 strank uporablja več kot 5,1 milijona kartic DKV CARD in naprav v vozilu. Leto 2021 je bila kartica DKV CARD že 17. leto zapored nagrajena kot najboljša blagovna znamka v kategoriji kartic za gorivo in servisnih kartic.

 

Preberite tudi:

Pišite nam