Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Na voljo 103 milijoni evrov garancij za najemanje bančnih kreditov

03. APRIL 2021  |   MGRT

Gre za že dobro uveljavljen produkt P1 plus, s katerim lahko mikro, mala in srednje velika podjetja, s pomočjo garancije SPSa,  lažje, hitreje in ceneje pridobijo bančni kredit - pod ugodnimi pogoji in z znižano obrestno mero.

Slovenski podjetniški sklad je tako na svojih spletnih straneh in v Uradnem listu RS št. 51/2021 objavil razpis P1 plus 2021 – Garancije sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere. Garancije tudi letos namenja zagotavljanju rasti in razvoju malih in srednje velikih podjetij preko novih naložb, posodabljanja tehnološke opreme in zagotavljanja obratnega kapitala, v povezavi z razvojnimi investicijami. Namenjene so tudi investicijam na področju čiste energije ter ostalim investicijam v podjetništvu in obrtništvu.

Podjetja bodo lahko zaprosila za garancije v višini 60 ali 80 odstotkov vrednosti kredita, in sicer za kredite v višini do 1.250.000 evrov, z roč­nostjo do 10 let in koriščenjem moratorija do dveh let. Gre za kredite, ki jih bodo predhodno odobrile banke.

Vabimo vas, da si več o razpisu preberete na spletnih straneh Slovenskega podjetniškega sklada.

Preberite tudi:

Pišite nam