Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Nakazilo pomoči za izvedbo antigenskih hitrih testov na virus SARS-CoV-2

26. FEBRUAR 2021  |   OZS

Upravičence do pomoči za izvedbo antigenskih hitrih testov na virus SARS-CoV-2 (pravne osebe, ki so organizirane kot gospodarske družbe, samostojne podjetnike posameznike in zadruge) in upravičence do pomoči za nakup antigenskih hitrih testov in PCR testov (nacionalne panožne športne zveze) iz FURSa obveščajo, da bo izplačilo pomoči za mesec januar 2021 izvedeno 26. 2. 2021 (v poznih popoldanskih urah).

 

V prvem terminu bodo dobili izplačilo pomoči vsi tisti upravičenci do pomoči, ki izpolnjujejo pogoje in pri katerih izjave ni bilo potrebno dodatno kontrolirati. Ostali upravičenci (teh je nekaj deset) pa bodo dobili izplačilo pomoči v naslednjih dneh (po izvedenih kontrolah).

 

Pomoč bo izplačana 1.509 upravičencem v višini  5.304.392,91 evrov:

 

- 1.495 upravičencem do pomoči za izvedbo antigenskih hitrih testov na virus SARS-CoV-2  (za zaposlene) v višini 5.041.320,00 evrov,

- 14 upravičencem do pomoči za nakup antigenskih hitrih testov in PCR testov (za športnike in osebje) v višini 263.072,91 evrov.

 

Več informacij glede tovrstne pomoči je objavljenih na spletni strani Finančne uprave.

 

Vir: FURS

Preberite tudi:

Pišite nam