Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Pomoč družini umrlega kolega

14. MAJ 2021  |   Eva Mihelič

Pred dobrim mesecem so prevozniki izgubili spoštovanega stanovskega kolega Roberta Svetca iz Šentjanža pri Dravogradu. S svojim tovornjakom je na samostojni podjetniški poti, na katero je stopil pri 22 letih, prevozil številne kilometre po tujini. Tudi na zadnji poti je bil v tujini, v bližini Münchna, kjer je pri nalaganju tovora doživel hud srčni infarkt, ki je bil zanj usoden.

Svetec je zapustil ženo in pet šolajočih se otrok, ki so se znašli v izjemno težki situaciji. Ob tem jim je med drugimi na pomoč priskočila tudi Sekcija za promet pri OZS, katere član je bil, in Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom. Člani upravnega odbora sekcije so se odpovedali stroškom udeležbe na majski seji, Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom pa je za namen zbiranja pomoči odprla poseben sklic na svojem računu. Družini Svetec lahko pomagate z nakazilom na:

Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom
Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana
Poslovni račun pri NLB d.d.: SI56 0201 3025 7684 878
BIC banke: LJBASI2X

Namen: Pomoč družini Svetec
Koda namena: CHAR
Sklic: 00 10-1054

 

Preberite tudi:

Pišite nam