Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
HUMANITARNA POMOČ

Sodelujte v humanitarni akciji 10 malic za Škufco

19. 02. 2024
Avtor: Mira Črešnar
HUMANITARNA POMOČ

Naš član, gostinec Rafael Škufca iz Prevalj na Koroškem, se je znašel v težki življenjski situaciji. Katastrofalne poplave so mu avgusta lani uničile družinsko gostilno, ki je že več kot 40 let v lasti družine Škufca in ki daje kruh vsem družinskim članom. Gostinska dejavnost se v tej gostilni opravlja že od leta 1824 in tako predstavlja eno najstarejših gostiln v Sloveniji.

Rafael Škufca je človek, ki je vedno pomagal drugim, sedaj pa se je znašel v stiski in on potrebuje našo pomoč. Ocenjena škoda na samem objektu znaša 255.000 evrov, skupaj s škodo na strojih in opremi pa znaša 455.000 evrov. Da bi si družina Škufca čim prej opomogla in ponovno odprla svojo gostilno, smo skupaj z Območno obrtno-podjetniško zbornico Ravne na Koroškem in našo Sekcijo za gostinstvo in turizem pri OZS stopili skupaj in pričeli z zbiranjem humanitarne pomoči.

Gostincu Rafaelu Škufci lahko pomagate tudi vi! Pridružite se humanitarni akciji 10 malic za Škufco in prispevajte sredstva v vrednosti 10 malic na račun Ustanove za humanitarno pomoč obrtnikov. Za nakazilo lahko uporabite tudi QR kodo. 

Hvala za pomoč! Povezani smo močnejši!

 

Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom
Celovška cesta 71
1000 Ljubljana 

Poslovni račun pri NLB d.d. št.: SI56 0201 3025 7684 878
BIC banke: LJBASI2X
Namen: Pomagajmo Škufci

Koda namena: CHAR
Sklic: 00 10-1073

Škufca

Preberite tudi