Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Vabilo na poslovno delegacijo lesarjev na Bavarsko in v Bolzano

11. AVGUST 2020  |   MGRT

Direktorat za lesarstvo organizira dve izhodni gospodarski delegaciji in sicer med 22. in 23. oktobrom 2020 na Bavarsko, Nemčija in med 5. in 6. novembrom 2020 v Bolzano, Italija. Delegaciji obsegata obiske in individualne pogovore z vnaprej izbranimi partnerji, tudi na osnovi želja udeležencev delegacije.

Izhodna gospodarska delegacija na Bavarsko, 22. in 23. oktober 2020

Cilj delegacije so poslovni sestanki na področju interierja in gradnje z lesom z oblikovalci, arhitekturnimi biroji in gradbenimi podjetji.

Program delegacije predvideva obiske pri vnaprej izbranih ciljnih nemških partnerjih, kjer boste imeli možnost poslovne predstavitve ter individualnega b2b pogovora. Program obiskov in izbor ciljnih poslovnih kontaktov bo oblikovan tudi na osnovi želja udeležencev delegacije. Možnost skupinskega prevoza in ureditve namestitve.

V kolikor fizična izvedba zaradi epidemioloških razlogov ne bo možna, se dopušča virtualno izvedbo poslovnih kontaktov oz. mešani fizično/virtualni dogodek.

Vljudno vabljeni k prijavi proizvajalci lesenih montažnih stavb, stavbnega pohištva ter notranjega pohištva / interierjev, ki imate fokus na izvozu na ta trg.

Preliminarne prijave v delegacijo, sporočite na grozd@sloles.com

Podrobnejši program z vabilom bo objavljen v kratkem na spletni strani Lesarskega grozda.

 

Preberite tudi:

Pišite nam