Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
NOVOSTI

Nova spletna stran OZS in nova TV oddaja Vizionar

02. 02. 2023
Avtor: Mira Črešnar
NOVOSTI

V Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije smo v začetku leta za vas prenovili spletno stran ozs.si, ki je sedaj še modernejša in prijaznejša za uporabo. Največja prednost pa je, da smo spletno stran, kjer vsak dan objavljamo aktualne informacije, prilagodili tudi za mobilne telefone. Da bi si spletno stran hitro in enostavno naložili na svoj mobilni telefon, smo za vas pripravili koristne napotke.

 

Nova oddaja VIZIONAR

vizionar studio

Obenem pa vam z veseljem sporočamo, da bomo še ta mesec na nacionalni televiziji dobili tudi TV oddajo Vizionar, ki bo v prvi vrsti namenjena obrtnikom in podjetnikom, saj bomo v njej izpostavili obrtno-podjetniške teme. Prva oddaja VIZIONAR bo na sporedu že to soboto, 4. februarja, ob 14. 45 na  1. programu TV Slovenija. Oddajo pripravlja ekipa TV Maribor z voditeljico Ano Bučar v sodelovanju z  Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije. Oddaja bo sprva na sporedu vsako soboto ob 14.45 na 1. programu TV Slovenija, ponovitev pa bo vsak ponedeljek ob 18.00 na TV Maribor. Od 18. marca 2023 dalje pa bo oddaja na sporedu vsako soboto ob 16.00 na 1. programu TV Slovenija. Vse oddaje si boste lahko ogledali tudi v arhivu na spletni strani www.rtvslo.si in na spletni strani www.ozs.si.

 

Nova podoba spletne strani www.ozs.si

 

nova podoba spletne strani

Kako naložite spletno stran, če imate iPhone ali Android?

Operacijski sistem iOS (iPhone): Odprite spletno stran www.ozs.si v aplikaciji Safari. Na dnu zaslona izberite ikono za deljenje vsebine

Navodila z aaplikacijo OZS.SI iPhone

 

in nato izberite „Add to Home screen.

Navodila z aaplikacijo OZS.SI iPhone

 

 

Operacijski sistem Android in drugi: Odprite spletno stran www.ozs.si v brskalniku. Izberite ikono za izbor več možnosti (tri navpične pike, običajno desno zgoraj)

Navodila z aaplikacijo OZS.SI Android

 

ter izberite možnost „dodajanje na začetni zaslon/add to home screen)

Navodila z aaplikacijo OZS.SI Android

 

Spremljajte informacije na naši novi spletni strani in vabljeni k ogledu nove TV oddaje Vizionar!

Preberite tudi