Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Peter Pišek bo še naprej vodil sekcijo za promet

06. APRIL 2018  |   Mira Črešnar

Na današnji volilni skupščini sekcije za promet pri OZS so poslanci za predsednika sekcije izvolili Petra Piška, sicer dosedanjega predsednika sekcije. Med ključnimi nalogami njegovega prihodnjega 4-letnega mandata bodo boj proti nelojalni konkurenci, dvig ugleda slovenskih prevoznikov in izboljšanje razmer v prevozniški panogi.

»Nadaljevali bomo uspešno delo in velike projekte, ki smo jih začrtali že v prejšnjem mandatu. Stroški za prevoznike so skokovito narasli, soočamo se s hudo nelojalno konkurenco, zaradi česar imajo prevozniška podjetja slabše rezultate v minulih letih. Na tem področju bomo morali še veliko postoriti,« je po izvolitvi dejal Pišek, ki je tudi obljubil, da bo še naprej ščitil interese slovenskih prevoznikov.

Peter Pišek je lastnik podjetja Frigotransport Pišek & Hsf d.o.o. iz Celja. Za Piška je danes glasovalo 37 od 43 prisotnih poslancev skupščine, za protikandidata Mirana Jelena pa so glasovali štirje poslanci. Tretji kandidat Ivan Kamenšek se skupščine ni udeležil, zanj tudi ni glasoval nihče. Sekcija za promet pri OZS sicer združuje okrog 3000 slovenskih prevoznikov in je med najmočnejšimi sekcijami OZS.

Peter Pišek si je za podpredsednika sekcije za promet izbral Petra Mirta in Franca Seršena. Poleg omenjenih so bili za člane upravnega odbora sekcije potrjeni še: Bogdan Semenič, Branko Cipot, Branko Tkalčič, Franc Selič, Gašper Rudl, Srečo Vidic, Stanislav Čepon in Stefan Kocjančič.

 


Preberite tudi:

Pišite nam