Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

OZS bo tudi na letošnjem MOS podelila priznanja za kakovost razstavljenih izdelkov in storitev

09. AVGUST 2022  |   Eva Mihelič

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije objavlja razpis za podelitev sejemskih priznanj na 54. MOS, ki bo potekal med 14. in 18. septembrom v Celju. Člane OZS, ki bodo razstavljali na sejmu, vabi, da se prijavijo in se s svojimi izdelki in storitvami potegujejo za zlate, srebrne in bronaste cehe.

 

Sejemska priznanja zlati, srebrni in bronasti ceh Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije podeljuje že od leta 1992. Z njimi želi posebej nagraditi tiste, ki na sejmu predstavijo najbolj inovativne, kakovostne in tehnično dovršene izdelke in storitve.

 

Za letošnja priznanja se lahko potegujejo razstavljavci na 54. MOS, in sicer:

- obrtne obratovalnice, ki opravljajo gospodarsko dejavnost s statusom fizične osebe (s.p.),

- gospodarske družbe, ki opravljajo gospodarsko dejavnost,

- posamezniki,  ki  so  nosilci  obrtne  dejavnosti,  ali  lastniki  oziroma  solastniki zasebnega

  podjetja.

 

Vse prijavljene bo obiskala strokovna komisija ter ocenila njihove izdelke in storitve, najboljšim pa bo nato podelila zlate, srebrne in bronaste cehe.

 

Razstavljavci, ki se želijo prijaviti na razpis, naj ustrezno izpolnijo prijavnico spodaj in jo pošljete  najkasneje  do 5. septembra 2022  na  naslov: Obrtno-podjetniška  zbornica  Slovenije, »Razpis-CEHI«, Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana.

 

Ob tem velja opozoriti, da prijavnice prispele po tem datumu, ne bodo upoštevane!

 

Za dodatna vprašanja lahko pokličete go. Valentino Melkić na tel.: 01 58 30 541 ali pišete na  elektronski naslov: valentina.melkic@ozs.si.

 

Prijavnica - CEHI 2022

Prijavnica - CEHI 2022

 

Preberite tudi:

Vabimo vas na 21. Tradicionalnega strokovnega srečanja tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ga pripravljamo 14. in 15. oktobra 2022 v hotelu v Ankaranu.

Spoštovani, Vabimo vas na 21. Tradicionalnega strokovnega srečanja tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ga pripravljamo 14. in 15. oktobra 2022 v hotelu v Ankaranu. Dvodnevno srečanje bo tokrat potekalo v Hotelu & resort Adria Ankaran, Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran v Stekleni dvorani. Rezervacije za nastavitve v Ankaranu javite na telefonsko številko: 05 66 37 444 ali preko e- pošte booking@adria-ankaran.si s sklicem, da ste udeleženci strokovnega srečanja tekstilcev. Gre za najpomembnejši dogodek za tekstilce v Sloveniji, ki druži strokovnjake s področja tekstila in usnja, ki ga organizira Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije oziroma Sekcija tekstilcev in Sekcija predelovalcev kož pri OZS. Na srečanju bodo poleg strokovnih tem predstavljene tudi teme, ki pomembno vplivajo na vsakdanji delovni proces. Veliko bo priložnosti za druženje ter izmenjavo mnenj in izkušenj, kar je ne nazadnje priložnost, da spoznate vaše kolege oziroma potencialne stranke. Pridružite se nam in bodite del najpomembnejšega dogodka za tekstilce v Sloveniji! Prijavite se lahko preko spletne prijavnice ali preko prijavnice, ki jo posredujete po e-pošti na naslov adrijana.poljansek@ozs.si – glej na dnu objave. Več o srečanju TUKAJ na tej povezavi https://www.ozs.si/koledar/tradicionalno-strokovno-srecanje-tekstilcev-6323a459216d47351279aa86 VLJUDNO VABLJENI!
Pišite nam