Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
novica

OZS poziva k sprejetju omilitvenih ukrepov za vse obrtnike in podjetnike

23. JUNIJ 2022  |   Eva Mihelič

Vlada bo danes odločala o sprejetju novih ukrepov zaradi visokih cen goriv. Po napovedih naj bi ukrepala v smeri izenačitve cene dizla znotraj in zunaj avtocestnega križa, gorivo pa naj bi po nižjih cenah lahko kupovali tudi kmetje. Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije ob tem opozarja na neenakopravno obravnavo in poziva k sprejetju omilitvenih ukrepov za vse obrtnike in podjetnike.

»Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije pozdravlja ukrepe zaradi visokih cen goriv. Ob tem pa vlado pozivamo, naj pri sprejemanju omilitvenih ukrepov ne pozabi na druge obrtnike in podjetnike, ki tako kot prevozniki in kmetje pri svojem delu uporabljajo kombije ter druga tovorna in dostavna vozila. Želimo, da se tudi gradbince, inštalaterje, slikopleskarje, polagalce talnih oblog, trgovce, električarje, mizarje, krovce in še mnoge druge obravnava enako kot prevoznike in kmete. Naši kombiji namreč ne porabijo nič manj goriva kot traktorji,« pred današnjo sejo vlade poudarja predsednik OZS Branko Meh.

Preberite tudi:

Pišite nam